Гель фарба Mirror 01

Код продукту: 10415
Залишок на складі: багато
58 ₴
1,35 €
1,46 $
68 купили

Кількість:

68 купили
Характеристика
Перегляди 1481
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 01
Розміри
Довжина 3.60 cm
Ширина 3.60 cm
Висота 3.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЕВА ФАРБА
“MIRROR”
Гель-фарба Mirror painting gel ідеально лягає на поверхню гелевого шару для зміцнення нігтів.

Гель-фарба Mirror painting gel використовується для додання блискучого, дзеркального ефекту всієї поверхні нігтя, френча, а також підходить для створення "рідкого каменю", добре виглядає в якості підкладки для акваріумного дизайну, ідеально підходить для створення ефекту вітража, омбре з блискітками. Перед використанням ми рекомендуємо перемішати так, щоб сяючі частинки шиммера були рівномірно розподілені по всій масі гелю.

Гель для фарбування дзеркал полімеризується в УФ-лампі (1 хв.) або в світлодіодній лампі (10-30 сек.).
5
4
1
3
2
7
8
9
6
10420
11850
11849
11848
10419
10418
10417
10416
10415
Перевага:
мерехтливе дзеркальне мерехтіння
легко наноситься
тонке покриття
швидка полімеризація
Хоча дзеркальний гель має дуже щільну консистенцію, рекомендується наносити його в два тонких шару, щоб уникнути потовщення покриття.

Оскільки блискітки надають нігтям певну міцність, не варто робити зміцнює покриття під ним занадто товстим.
ТОНКОЩІ:
1
2
гр.
5

Гель фарба Mirror входить до категорії вищої якості. У складі гель фарби міститься рідка фольга, вона добре лягає на нігті. Сохне в СФ лампі 2-3 хв або в гібридній лампі 30 сек.

Переваги гель фарби Mirror:

  • насичений колір.

  • яскравий дизайн для нігтів.

  • щільна, лягає в 1 шар.

  • легко наноситься.

  • можна покривати на підкладку, а так само без неї.

Купити гель фарбу Mirror, можна на нашому сайті.

Гель фарба Mirror 01 - це один з найпопулярніших продуктів для нарощування нігтів. Ця фарба являє собою гель, який наноситься на натуральні або штучні нігті і фіксується під ультрафіолетовою лампою. Головна перевага гель фарби Mirror 01 - це її дзеркальний блиск, завдяки якому нігті виглядають дуже красиво і ефектно.

Також важливо відзначити, що Гель фарба Mirror 01 не тільки володіє привабливим зовнішнім виглядом, але і є дуже міцною. Вона не тріскається і не відшаровується навіть при щоденному використанні. При правильному використанні фарба може зберігати свій блиск до двох тижнів.

Крім того, Гель фарба Mirror 01 має широку палітру кольорів, що дозволяє підібрати відтінок під будь-який наряд і будь-який настрій. Фарба легко змішується між собою, що дозволяє створити унікальний дизайн для кожного клієнта.

Для досягнення найкращого результату, перед нанесенням Гель фарби Mirror 01 слід ретельно підготувати нігті. На поверхні нігтів не повинно бути жирів або олійних плям. Також важливо правильно нанести базовий і верхній шари, щоб фарба довго зберігала свій блиск і не зкололася.

На закінчення, Гель фарба Mirror 01 - це відмінний вибір для тих, хто хоче створити красивий і стійкий манікюр. Це універсальний продукт, який дозволяє реалізувати будь-яку ідею для дизайну нігтів. Якщо ви ще не пробували цю фарбу, то сміливо експериментуйте і створюйте свій неповторний стиль.