Гліттер гель Global Fashion 5 гр, Glitter gel 02

Код продукту: 6113
Залишок на складі: багато
95 ₴
2,21 €
2,38 $
38 купили

Кількість:

38 купили
Характеристика
Перегляди 1116
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 02
Розміри
Довжина 3.50 cm
Ширина 3.50 cm
Висота 3.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Перевага:
він має щільну консистенцію, що дозволяє наносити його в один шар

містить велику кількість дрібних і великих блискіток

він використовується в якості декоративного покриття

він має голографічний блиск

дозволяє створювати розтяжки

мерехтить в залежності від кута освітлення
ГЕЛЕВА ФАРБА
“GLITTER”
Гель з блискітками-це дивовижний гель, шестикутники якого вражають своїми якостями і голографічним блиском. Він використовується в якості декоративного покриття. Гель з блискітками допоможе вам створити приголомшливий дизайн нігтів з величезною кількістю мерехтливих блискіток.
Гель з блискітками неймовірно простий у використанні як вдома, так і в професійних салонах краси.


оскільки шестикутники можуть потовщувати поверхню, не варто робити занадто товсте зміцнення нігтьової пластини під ними

Якщо ви не створюєте дизайн акваріума, використовуйте підкладку під" гліттер-гель", так як шестикутники знаходяться в прозорому гелі.

ТОНКОЩІ:
1
2
Блискучий гель "Global Fashion" складається з блискучих шестикутників. Гель з блискітками часто використовується для створення розтяжок. Залежно від кута освітлення блискітки в гелі переливаються різними переливами.
гр.
5
03
04
02
05
10
06
07
08
09
01
6115
6103
6102
6101
6100
6099
6098
6096
6114
6113
  • Має щільну консистенцію
  • Велика кількість дрібних і великих блісток
  • Застосовується як декоративне покриття
  • Голографічний блиск
  • Гель щільний, можна нанести один шар
  • Можна створювати розтяжки
  • Залежно від кута освітлення блистки виблискують різними відливами
Гліттер гель Global Fashion 5 гр, Glitter gel 02 - нове слово в манікюрі

Сучасна жінка ставить перед собою завдання, щоб її манікюр виглядав оригінальним, красивим і стильним. Одним з популярних способів надати нігтям унікальний вид є використання гліттер гелю.

Glitter gel 02 від Global Fashion - це гліттер гель, який не залишить байдужою жодну дівчину. Його унікальний склад і витончені відтінки дозволяють створювати найоригінальніші та найкрасивіші ідеї манікюру.

Однією з переваг гліттер гелю Global Fashion є його висока щільність. Це дозволяє рівномірно і тонко наносити гель на поверхню нігтя, не боячись, що він розтечеться або буде занадто грубим. Крім того, цей гліттер гель легко наносити на будь-яку поверхню, що ідеально підходить для повсякденного і вечірнього образу.

Glitter gel 02 від Global Fashion - це контрастний гель, в якому поєднуються барвисті і райдужні пігменти, що створюють приголомшливий ефект сяючих дзеркал на поверхні нігтя. Такий гель ідеально підійде для створення вечірнього макіяжу, а також святкового образу.

Glitter gel 02 Global Fashion - це легкий і зручний спосіб створити красивий манікюр в домашніх умовах, без походу в б'юті-салон. Його легко наносити і знімати, це дозволяє зробити манікюр процесом швидким і приємним.

Виводячи ваші нігті на новий рівень, гліттер гель Global Fashion 5 гр, Glitter gel 02 переверне ваше уявлення про манікюр. Його легко використовувати, він забезпечує довготривале покриття і неперевершений блиск. З гліттер гелем Global Fashion ви завжди будете на висоті моди і краси.