Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095

Код продукту: 3008
Залишок на складі: немає в наявності
71 ₴
1,66 €
1,78 $
48 купили
48 купили
Характеристика
Перегляди 129
Кількість товарів в одній коробці 8
Номер полиці на склад A24
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 095
Розміри
Довжина 2.70 cm
Ширина 2.70 cm
Висота 7.50 cm
Об `єм 10.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

це абсолютно ідеальне рішення для сучасної жінки, яка цінує час і хоче завжди мати стильний вигляд. Вони зберігають свої насичені кольори та блиск до 3-4-х тижнів, не сколюються, не втрачають блиск. Їх можна наносити як на натуральні, так і на нарощені нігті.
ГЕЛЬ-ЛАКІ
GLOBAL FASHION
PREMIUM
10 мл
Так как данный гель-лак
является бюджетным, мастера привыкли наносить его в несколько тонких слоев, для придания плотности цвета.
ТОНКОСТІ:
ПЕРЕВАГИ:
широка палітра відтінків

висока якість

доступна ціна

гіпоалергенні

стійкість

висока щільність покриття

об'єм кожної бульбашки дорівнює 10 мл

ідеальна консистенція

Розпис гель-лаками "Premium"
художником Світланою Колесник
morning
midday
night
evening
мл.
10
Властивості гель-лаку:

висока насиченість кольору і
середній ступінь в'язкості забезпечують рівне нанесення. Гель-лак не розтікається, самовирівнюється.

Описание:

Гель-лак Global Fashion Premium - это уникальный гель лак, разработанный по отличной формуле. Гель-лак Premium является плотным, имеет равномерно насыщенный цвет в два слоя покрытия, аккуратное нанесение и без усилий, превосходное качество полимеризации. Данное покрытие не растекается, легко наносится на ногтевую пластину, отлично прокрашивает ее, длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка. Гель-лак Global Fashion Premium имеет богатую палитру оттенков, специально разработанную для ярких и стильных ноготков. Покрытие применяется практически со всеми производителями гель-лаков. Полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

Объем: 10 мл

Купить гель-лак Global Fashion Premium, можно на нашем сайте.

Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095 - ідеальне рішення для тих, хто любить доглянуті нігті з бездоганним покриттям. Цей гель-лак є новинкою в українському ринку нарощування нігтів та не тільки.

Гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095 виготовляється за новітньою технологією з використанням найкращих компонентів. Його формула містить високоякісний пігмент та фунгіцидні компоненти, що забезпечують довговічне покриття та захист від грибка. Крім того, гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095 не містить шкідливих речовин, що робить його безпечним для здоров'я нігтьової пластини та зацікавить знавців якісних продуктів.

Лак має насичений багряний відтінок, який підкреслить Ваш стиль та додасть образу неповторний шарм. Також, гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095 добре ляже на поверхню нігтьової пластини, не потребує підвищеної уваги при нанесенні, і дозволяє Вам створити бездоганний манікюр у декілька відтінків на Ваш вибір.

Завдяки відмінній якості та широкому спектру кольорів, гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095 стає все більш популярним серед майстрів нігтьового сервісу та привертає увагу клієнтів, які демонструють високу індивідуальність та дбають про свій зовнішній вигляд.

Необхідно відзначити, що гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095 може бути використаний як для нарощування нігтів, так і для покриття натуральних. Зважаючи на це, він підходить як для професійних майстрів, так і для домашнього використання.

Тож, якщо ви бажаєте створити бездоганний манікюр з використанням якісного і надійного лаку, гель-лак Global Fashion Premium 10 мл 095 - ідеальний вибір. Він додасть нігтям унікальний дизайн і зробить Ваш образ ще яскравішим та більш вишуканим.