Гліттер гель Global Fashion 5 гр, New Diamond painting gel 03

Код продукту: 12722
Залишок на складі: багато
86 ₴
2 €
2,18 $
17 купили

Кількість:

17 купили
Характеристика
Перегляди 908
Розміри
Довжина 3.60 cm
Ширина 3.60 cm
Висота 3.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ПЕРЕВАГА:
має щільну консистенцію
містить велику кількість дрібних і великих блискіток, а також
рідку фольгу

застосовується як декоративне покриття

має голографічний блиск

дає можливість нанести в один шар завдяки щільності

дозволяє створювати розтяжки

переливається різними відтінками

ідеальний для створення вітражних дизайнів
АЛМАЗНИЙ ЖИВОПИС ГЕЛЬ
Це гель для дизайну з блискітками і найтоншими шестигранниками дуже ніжних відтінків.

Diamond painting gel для дизайну нігтів, в баночці 5 грам.
У ньому міститься велика кількість великих і дрібних блискіток, голографічний блиск, рідка фольга.
За допомогою цього гелю, можна покривати нігтьову пластину повністю, а також створювати різні дизайни на кольоровому покритті.
Залежно від кута освітлення блискітки виблискують різними відливами. Полімеризація-30 секундд.
гр
5
Не варто імітувати занадто високе зміцнення під цим гелем, так як ніготь буде укріплений подвійно завдяки входять до складу мікровибухів.

Якщо ви не створюєте Вітражі, використовуйте підкладку

Покрийте "Гель для алмазного живопису" блискучим верхом, вирівнюючи поверхню. Після полімеризації ви можете нанести матовий верх, щоб створити модний дизайн.
Перевага:
1
2
3
003
004
002
005
010
006
007
008
009
012
011
001
1015
1010
1005
5898
5897
1009
1006
1007
5892
5896
5895
5894
Гліттер гель Global Fashion 5 гр і New Diamond painting gel 03: розкішні нігті, по-справжньому захоплюючі погляд!

Нарощування нігтів - один з найпопулярніших і затребуваних видів косметичної процедури серед жінок. І правильно, адже красиві і доглянуті нігті - це запорука елегантності та стилю. Крім того, нарощені нігті дозволяють їх власниці акуратно формувати їх, даруючи красиві заокруглення і рівні краї.

І тут на сцену виходить Гліттер гель Global Fashion 5 гр і New Diamond painting gel 03 - два чудових продукти, які дозволять створити неповторні, яскраві і вражаючі дизайни на нігтях.

Гліттер гель Global Fashion 5 гр - це неповторний гель, який використовується для створення на нігтях ефекту «крижаного» блиску. Завдяки його особливій формулі, наноситься даний гель легко і рівно, не розмазується і не розмивається, дозволяючи отримати розкішні переливи кольору. Додатково, Гліттер гель Global Fashion 5 гр має зволожуючі властивості, відмінно живлячи нігтьову пластину і захищаючи її від випадання.

New Diamond painting gel 03 - це також унікальний продукт з шикарним ефектом різнокольорових діамантів, що світяться. Цей гель дозволяє створювати неповторні дизайни на нігтях, що ідеально підходять для справжніх модниць і поціновувачок яскравих фарб. Гель відрізняється особливою міцністю, не тріскається і не сколов, зберігає свій початковий вид довгий час.

Поєднання цих двох унікальних гелей дозволить створити на нігтях справжні шедеври модного дизайну, здатні вразити всіх навколо. Цікавий мікс ефектів і кольорів допоможе вам насолоджуватися красивими і доглянутими нігтями, які будуть яскраво виділятися на тлі інших.

У підсумку, якщо ви хочете, щоб ваші нігті були унікальними і неповторними - вибирайте Гліттер гель Global Fashion 5 гр і New Diamond painting gel 03. Створюйте свій унікальний стиль і будьте в центрі уваги!