Гель лак Diamond Ball Global Fashion 8 мл, 003

Код продукту: 11597
Залишок на складі: багато
184 ₴
4,26 €
4,60 $
61 купили

Кількість:

61 купили
Характеристика
Перегляди 1569
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 003
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЬ-ЛАК
АЛМАЗНА КУЛЯ
Гель-лак має щільну консистенцію, що складається з великої кількості дрібних і великих блискіток, використовується в якості декоративного покриття з голографічним блиском. За допомогою зручного пензлика ви можете легко наносити гель-лак, створюючи ідеальне доповнення до будь-якого дизайну. У гель-лаку також є фольга, яка надає йому ще більше яскравості і, в залежності від кута освітлення, ваші нігті будуть виблискувати всіма кольорами веселки.
Перевага:
висока щільність і щільність консистенції

однорідність текстури

швидкість сушіння

наявність безлічі яскравих сяючих частинок

блискітки забезпечують особливу гру світла на нігтях. Вони дозволяють домогтися більш щільного покриття нігтів, зробити манікюр глянцевим і блискучим.

створення мерехтливого покриття для нігтів

приховує дрібні недоліки і нерівності нігтьової пластини

створення різних колірних композицій в манікюрі; створення стильного і яскравого дизайну; прикраса френча.

@bauty_nail_omarova
@bauty_nail_omarova
мл.
8
Перевага:
Хоча цей матеріал дуже щільний і може наноситися в один шар, рекомендується покривати в два тонких шару, щоб уникнути нерівностей на поверхні.
03
04
02
05
10
06
07
08
09
12
11
01
11595
11606
11605
11604
11603
11602
11601
11600
11599
11598
11597
11596

Гель-лак DIAMOND BALL Global Fashion 8 мл - це 12 дивовижних кольорів. Глітер буде чудовим доповненням до будь-якого дизайну. Має прозору консистенцію та зручний пензлик для нанесення. Велика кількість дрібних та великих блискіток. З голографічним блиском. Можна створювати розтяжки. Залежно від кута освітлення блискітки виблискують різними відливами. Сучасна професійна трифазна система гель-лакового покриття, що поєднує в собі кращі властивості професійних лаків для нігтів та моделюючих гелів. Основні переваги гель-лаків Global Fashion – оптимальне співвідношення прийнятної ціни та високої преміум якості; унікальна безпечна формула, що розроблена з урахуванням індивідуальних особливостей нігтів різних типів; ідеальний глянсовий блиск; легкість та простота у використанні; полімеризація в УФ, LED або гібридній CCFL лампі; тривале збереження яскравого та насиченого відтінку; підвищена стійкість до механічних пошкоджень, відсутність сколів та подряпин протягом усього часу носіння; багата палітра сучасних стильних відтінків. Колірна гама представлена ​​як спокійними пастельними, натуральними, і яскравими, насиченими відтінками; різноманітність текстур гель лаків Global Fashion задовольнить найвитонченіший смак і складе конкуренцію багатьом відомим світовим брендам нігтьової індустрії; легке та швидке зняття гель лакового покриття.

Гель лак Diamond Ball Global Fashion 8 мл, 003 - ідеальний вибір для тих, хто прагне доглянутого та досконалого манікюру. Цей гель-лак має високу якість, стійкість та чудову структуру за доступну ціну.

Цей відтінок гель-лаку має назву "білий метелик" та поєднує в собі свіжість та чистоту. Він ідеально підійде для повсякденного манікюру, а також для важливих подій чи вечірок. "Білий метелик" надасть образу легкості та ніжності.

Гель-лак Diamond Ball має високу густоту, що дозволяє легко та якісно його наносити на нігті. Також він має чудову стійкість - ваш манікюр буде триматися до 14 днів без пошкодження.

Застосування гель-лаку Diamond Ball 003 також дуже просте. Перед тим, як нанести гель-лак на нігті, необхідно підготувати їх - обрізати кутики, зачистити і поверхню нігтя. Потім нанесіть базове покриття, потім змішайте гель-лак та нанесіть його на нігті в два шари. Далі необхідно висушити манікюр під УФ лампою, та нанести топ покриття.

Будь-який манікюр з гель-лаком Diamond Ball Global Fashion завжди буде виглядати стильно та на високому рівні. Обирайте гель-лаки з цієї серії та насолоджуйтеся якістю та красою кожного манікюру!