Гель лак Black Elite серії E, E02

Код продукту: 10519
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3 $
27 купили

Кількість:

27 купили
Характеристика
Перегляди 809
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору E02
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЬ-ЛАК
“LIME CANARY”
Ця лінія складається з декількох відтінків - 12 яскравих кольорів, які нагадують про літніх птахів. Яскраві і стильні колірні рішення, багата пігментація, приємна щільність і відмінна зносостійкість, чудовий блиск і слухняна текстура зроблять ваш манікюр ідеальним як для свят, так і для повсякденного життя! Манікюр, виконаний серією E "LIME CANARY", буде життєрадісним, завзятим, яскравим, як сонце, без нудних тонів, з творчою фантазією.

мл.
8
Колір:
E03
E04
E02
E05
E10
E06
D07
E08
E09
E12
E11
E01
10518
10519
10525
10524
10523
10522
10521
10520
10526
10527
10528
10529

Описание:

Гель лак Black Elite серии E изготовлен на американском сырье с каучуковой основой. Данный гель-лак является высококачественным. Black Elite достаточно пигментированный гель-лак, ложатся в один-два слоя, в зависимости от цвета, имеет хорошую густоту, не растекается и отлично ложатся при покрытии не оставляя следов от кисти. Гель лак Black Elite серии E можно смело совмещать с базовыми и финишными покрытиями других производителей.

Гель лак Black Elite серии E от Global Fashion имеет ряд достоинств:

  • шикарный глянцевый блеск.

  • легкость и простота в использовании.

  • оптимальное соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества.

  • исключительная безопасная формула, разработанная с учетом индивидуальных особенностей ногтей разных типов.

  • полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе.

  • длительное сохранение насыщенного оттенка.

  • богатая палитра современных стильных оттенков.

  • повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки.

  • легкое и быстрое снятие гель лакового покрытия.

  • сногсшибательный маникюр.

Купить Гель лак Black Elite серии E, можно на нашем сайте.

Гель лак Black Elite серії E, E02: найкраща забарвлення для ваших нігтів

Гель лак Black Elite серії E02 - це ідеальне рішення для тих, хто прагне створити неймовірний дизайн нігтів. Ця серія гель-лаків має низьку в'язкість, що дозволяє легко наносити рівними шарами та надавати ідеальної форми нігтям.

Склад гель лаків Black Elite серії E02 включає в себе високоякісні компоненти, які забезпечують найкраще забарвлення та довготривалість нігтів. Кожен відтінок гель-лаку з цієї серії має назву та відповідає найбільш популярним кольорам.

Гель лак Black Elite серії E02 має багато вигідних властивостей. Він відмінно тримається на нігтях до 3 тижнів, не втрачає своєї якості під наковальнем та не лущиться. Додатково, цей гель-лак дозволяє створювати безліч дизайнів та французького манікюру завдяки глибокому та насиченому кольоровому спектру.

Як правильно наносити Black Elite серії E02 на нігті? Перш за все, нігті необхідно підготувати: злущити старий гель-лак, видалити нарощення та обрізати нігті в потрібну форму. Обов'язково використовуйте базове покриття, оскільки це допоможе підвищити адгезію між гель-лаком та нігтем і значно збільшить тривалість носіння.

Наносити гель-лак необхідно тонкими шарами, за допомогою пензлика, рухами з середини до країв. Не наносите гель-лак на гнучкі природні нігті, щоб уникнути їх розриву або пошкодженню.

Заключним етапом є фіксуючий топ. Він допоможе забезпечити максимальну стійкість гель-лака та захистить нігті від пошкоджень під час повсякденного використання.

Гель лак Black Elite серії E02 - це прекрасний вибір для тих, хто прагне виглядати ідеально в будь-який момент. Встановіть свій новий фешн стиль та дозвольте своїм нігтям бути частиною свого унікального образу з найкращим гель-лаком на ринку.