Спонж для скраба, розовый-синий, набор (2 шт)

Код продукту: 18081
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 11.00
Висота 18.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Спонж для скрабування – незамінний допоміжний елемент у боротьбі за красиву та здорову шкіру обличчя. Розово-синій набір спонжиків (2 шт) – це ідеальне рішення для тих, хто прагне забезпечити своєму обличчю якісний та ефективний догляд.

Переваги використання спонжа для скрабування набагато перевищують його невеликий вартісний аспект. Завдяки його поверхні, виготовленої з високоякісного матеріалу, можна максимально ефективно видалити обмолоділі клітини шкіри, вирівняти її структуру та сприяти процесу регенерації. 

Водночас, спонж для скрабування набагато ефективніший в порівнянні зі звичайними милашками або рукавицями. Увірвнювання поверхні шкіри значно поліпшує її вигляд, додає природного сяйва та гладкості.

Розово-синій набір спонжиків ідеально підходить не тільки для проведення скрабування, але й для нанесення та розтушовування тонального крему або флюїду. Даний набір дозволяє рівномірно нанести косметичний засіб на обличчя, не залишаючи слідів та забезпечуючи максимально природний вигляд.

Отже, розово-синій набір спонжиків (2 шт) допоможе кожній жінці забезпечити собі якісний та ефективний догляд за обличчям. Він ідеально підійде для проведення процедури скрабування, а також для нанесення та розтушовування косметичних засобів. Довірте свою красу професіоналам та насолоджуйтесь молодим та здоровим виглядом обличчя!