Спонж для скраба, blue-yellow

Код продукту: 18076
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 19.00
Ширина 12.00
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Спонж для скраба – незамінний помічник в процесі догляду за шкірою. Його використовують для зняття ороговілих шарів епідермісу, очищення пор, підвищення пружності шкіри та зменшення варикозних вузлів. Один з найефективніших способів використання спонжів для скраба – це очищення тіла від клітковини та жирових відкладень. 

Спонж для скраба blue-yellow – це спонж зі спеціальної мікрофібри, яка має корисні властивості для шкіри. Фібри виготовляються за певною технологією з австралійської ялини, яка має протизапальні та антибактеріальні властивості. Колір блю-йеллоу (блакитно-жовтий) - це сучасний дизайн, він не тільки підкреслює стильність, а й дозволяє відрізнити спонж від інших приладів догляду за тілом.

За допомогою спонжа blue-yellow можна вже за кілька процедур побачити результат: шкіра стає гладенькою, м'якою та еластичною. Блакитна сторона спонжа відповідає за очищення шкіри, прискорення кровообігу та пружність, жовта - за знезараження, масаж та порівняння тону шкіри. 

Спонжіки вносять корективи в поняття догляду за шкірою процесом, який раніше відбувався виключно у салонах краси. Тепер можна виконувати скраби дома з використанням спонжів blue-yellow та інших допоміжних засобів, які дозволяють зробити процес ефективнішим та комфортнішим. 

У процесі використання спонжів для скраба необхідно дотримуватися деяких правил та рекомендацій. В перший раз спонж лучше всього змочити в теплій воді на кілька хвилин, щоб він став більш м'яким та зручним у використанні. Також необхідно дотримуватися гігієнічних правил та регулярно мити спонж шампунем або антибактеріальним милом.

Загалом, спонж для скраба blue-yellow – це поєднання корисних властивостей мікрофібри та яскравого дизайну. Його використання є ефективними та зручним для домашнього догляду за шкірою, що дозволяє очистити тіло від ороговілих шарів, активувати роботу пор, зменшити варикозні вузли та підтримувати шкіру в тонусі.