Спонж для тональной основы 4шт

Код продукту: 18075
Залишок на складі: немає в наявності
11 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 19.50
Ширина 13.80
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Щоб повністю розкрити зовнішню красу, важливо не тільки підібрати правильний тон тональної основи, але й застосувати її на обличчі правильним чином. Один з ключових інструментів у цьому процесі - спонж, з яким все стає простіше і швидше.

Спонж - це м'який губчастий аплікатор, з яким зручно наносити тональні засоби на обличчя. Його форма і рельєф нагадують яйце, завдяки чому спонж можна досить точно нанести продукт в складні місця - під очі, в околиці носа тощо.

Тому кожна косметична компанія має в асортименті власні спонжіки, але однією з найбільш популярних серед них є спонж-блендер від бренду Візаж.

Цей спонж створений з м'якої та густої губчастої матерії, що дозволяє рівномірно наносити тон на обличчя. Крім того, він чудово вбирає вологу, що дозволяє досягнути максимальної природності глянцю.

В комплекті з цим спонжем йде 4 штуки, що дозволяє використовувати їх для різних типів тональних засобів, а також забезпечує зручність використання для тих, хто регулярно користується спонжем.

Отже, якщо вам потрібно швидко і якісно нанести тональний засіб на обличчя, спонж-блендер від Візаж буде гарним вибором. Він ідеально підходить для будь-якого типу шкіри і дозволяє досягнути максимальної гладкості і природності макіяжу.