Ресницы Andrem, длина 10 mm

Код продукту: 17852
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 9.90
Ширина 10.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ресниці - це один з найважливіших елементів жіночої краси. Вони додають виразності, збільшують вигляд очей та надають образу завершеності. Однак, не кожна жінка може похвалитися здоровими та гарними віями. Для тих, хто хочуть зробити свої очі більш виразними та привабливими, є різні способи косметичного вдосконалення - від туши до війні.

Один із таких способів - війки Andrem ціною 10 мм. Вони стали незамінним помічником для тих, хто хоче мати красиві та густі вії, але не приділяє достатньо уваги догляду за ними. Ресниці Andrem виготовлені з високоякісних матеріалів, що гарантує їх довговічність та безпечність для шкіри. Вони мають природній вигляд та не створюють відчуття дискомфорту.

Їх встановлювати дуже просто і швидко - це займає всього кілька годин. Ресниці Andrem коштують доступної ціни, але при цьому надають відмінний результат. Завдяки їм, ваш образ стане більш свіжим, молодим та виразним.

Наступний раз, коли ви збираєтеся на вечірку чи важливу подію, не забувайте про ресниці Andrem. Вони дозволять вам почуватися більш впевнено та привабливо. Також, варто зазначити, що їх обслуговування дуже просте та не потребує особливих зусиль. Усвідомлюйте свою красу та прикрашайте її з віями Andrem.