Ресницы пучковые Andrem, длина S

Код продукту: 17846
Залишок на складі: немає в наявності
14 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 9.80
Ширина 9.80
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ресницы пучковые Andrem – кращий вибір для тих, хто мріє про вражаючий та незабутній вигляд. Ця техніка відноситься до віп-естетики та дозволяє створювати пишний та акуратний обсяг за рахунок сполучення декількох ресничок в один пучок. 

Процедура виконується виключно досвідченими майстрами віп-естетики з використанням спеціальних клейових складів. Вони дозволяють забезпечити надійне зчеплення кількох ресничок одночасно, не пошкоджуючи власні вії клієнта. Крім того, ресниці пакуються у спеціальний більзюм, який забезпечує їх додаткову охорону та збереження вигляду.

Один з кращих варіантів для довжини ресниць у пучковій техніці – це S-подібна довжина. Вона підійде для будь-якого обличчя та дасть можливість підкреслити чарівність погляду. Ресниці звичайної довжини, як правило, мають 8-12 мм, а в пучковій техніці можна досягти до 15-20 мм.

Результатом застосування ресниць пучкових Andrem буде яскравий та запам'ятовуваний вигляд. Перевагою даної техніки є її довготривалість – ресниці пучкові Andrem можуть триматися від 3 до 5 тижнів без необхідності додаткових корекцій. 

Таким чином, ресниці пучкові Andrem – це чудовий вибір для тих, хто бажає зробити свій погляд виразнішим та вражаючим. Використовуючи S-подібну довжину, можна досягти ідеального балансу між природністю та пишністю ресниць. Звернувшись до професіоналів, ви можете бути впевнені в якості та результаті даної процедури.