Скошенная, синтетическая кисть для геля № 6, Global Fashion, GF-16-6-rose

Код продукту: 17680
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 21.50
Ширина 4.00
Висота 1.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Сучасна індустрія краси невпинно розвивається, і разом з нею розширюється асортимент матеріалів і інструментів для збереження краси та здоров'я. Один з незамінних інструментів, який допомагає нам дивувати інших своїм чудовим манікюром - це кисть для нанесення гелю. 

Серед великої кількості різних видів кистей, синтетичні скошені кисті - це найкращий вибір для накладання гелевих покриттів. Така кисть має зігнуту нижню сторону, що дозволяє працювати з ними практично на будь-якій поверхні. Крім того, завдяки невеликому розміру ідеально підійде для точкового або розмитого нанесення. 

Компанія Global Fashion пропонує своїх клієнтів скошену синтетичну кисть для гелю під номером 6. Головною перевагою даної моделі є її форма, а саме плавний перехід із жорсткої структури в м'яку. Даний фактор дозволяє легко та швидко наносити гелеві покриття одним мазком, без затягування і додаткового подвійного нанесення. 

Кисть Global Fashion GF-16-6-rose відрізняється якістю виконання - ручка виготовлена з приємного на дотик матеріалу і має зручну форму, що не пропадає в руці. Шерсть зроблена з тонкого високоякісного волокна, яка не випадає та не вигинається, що дозволяє використовувати її без ризику пошкодження зображення. 

Отже, синтетична скошена кисть Global Fashion GF-16-6-rose - ідеальний вибір для всіх майстрів-манікюрників, які переймаються комфортом та ефективністю своєї роботи. Купуючи цю модель, Ви отримуєте зручність, якість і здібність творити шедевральні дизайни.