Пилка баф для нігтів Global Fashion 100/100,green 100/100,green

Код продукту: 16915
Залишок на складі: немає в наявності
18 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 3.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Пилка-баф Global Fashion є незамінним інструментом для нарощування та догляду за нігтями. Вона виконує дві функції: з одного боку - пилка для формування нігтів, з іншого - баф для полірування та розгладжування поверхні нігтьової пластинки.

Матеріал, з якого виготовлена пилка-баф Global Fashion - високоякісний емірсоновий папір з мікропористою структурою. Це забезпечує максимальну ефективність та тривалу службу пилки. Крім того, вона має двостороннє покриття: зелений бік для грубого зняття нігтьової пластинки і сірий бік для більш дрібного полірування та розгладжування.

Відмінною рисою пилки-баф Global Fashion є розмір 100/100, що означає густоту зерен абразиву. Такий розмір дозволяє легко та швидко формувати і полірувати нігті без ризику пошкодження їх структури.

Крім того, пилка-баф Global Fashion має екологічне покриття, що дозволяє використовувати її безпечно для нігтьової пластинки та здоров'я шкіри долонів.

Користуючись пилкою-баф Global Fashion, ви зможете забезпечити собі доглянуті та привабливі нігті без відвідування салону краси. Вона є надійним інструментом, який допоможе вам зберегти красу і здоров'я нігтьової пластинки.