Набір бафів для шліфування нігтів 50 шт., світло-рожеві

Код продукту: 16879
Залишок на складі: немає в наявності
35 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 18.00
Ширина 12.50
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір бафів для шліфування нігтів 50 шт., світло-рожеві: огляд

Якщо ви любите догляд за своїми нігтями, то, безперечно, знаєте про необхідність шліфування та полірування нігтів. Цей процес може стати простішим завдяки набору бафів, який допоможе вам досягти гладкості та блиску вашої манікюру. Один з таких наборів - набір бафів для шліфування нігтів 50 шт., світло-рожеві.

Цей набір містить 50 бафів, що дозволяє вам використовувати десятки бафів для однієї людини без пошкодження всієї нігтьової пластини. Крім того, світло-рожевий колір набору створює приємне і романтичне враження, що може бути необхідним для тих, хто перебуває під впливом атмосфери.

Цей набір бафів зроблений з високоякісної матерії та має різні види поверхні: гладку, шорстку, поліруючу. Для шліфування ви можете використовувати бафи з грубою поверхнею, які допоможуть усунути нерівності. Якщо вам потрібне полірування, то бафи з м'якою поверхнею допоможуть розгладити нігтьову пластину, а бафи з поліруючою поверхнею дадуть блиск нігтям.

Крім бафів, у наборі є спеціальні ліпучки, які дозволяють легко закріплювати бафи до інструменту для шліфування. Таким чином, вам не доведеться витрачати багато часу на пошук правильного інструменту для кожного типу бафа.

Отже, якщо ви шукаєте набір бафів для шліфування нігтів з багатим вибором поверхонь та приємним кольором, то набір бафів для шліфування нігтів 50 шт., світло-рожеві, має все необхідне. Він дозволить вам отримати гладкі та блискучі нігті всього за кілька хвилин!