Чи шкідливо робити нарощування нігтів? Дізнайтеся правду раз і назавжди!

Чи шкідливо робити нарощування нігтів? Дізнайтеся правду раз і назавжди!
В останнє десятиліття процедура нарощування нігтів стала надзвичайно популярною. Сьогодні кожна друга дівчина звертається до майстра манікюру хоча б раз на місяць, щоб привести свої нігті до ладу та втілити новий дизайн. Але чи варто нам замислитися про можливі шкідливі наслідки цієї процедури? Рекомендуємо вам продовжити читання статті, щоб дізнатися правду раз і назавжди.

.



Шкода від зняття нігтів після нарощування


Матеріали для нарощування можуть бути розчинними (знімаються шляхом розмочування в спеціальній рідині), і нерозчинними (знімаються спилюванням).

.


Якщо спилювати штучний матеріал повністю за допомогою фрезера або грубих пилок - можна запросто зняти частину натурального нігтя.

.


Щоб уникнути пошкодження нігтьової пластини, зніміть половину товщини покриття пилкою абразивністю від 180 grit. Матеріал, що залишився, краще поступово зрощувати, і спилювати торець у міру відростання, поки нігтьова пластина повністю не оновиться. З огляду на те, що відростання займе не менше 4 місяців, на цей час нігті краще покрити гель-лаком, який зробить їх щільнішими. Зняти ж його можна легко шляхом розчинення, не завдаючи шкоди нігтям. І в цьому разі, якщо є шкода від нарощування нігтів - це результат недостатньої кваліфікації майстра.

.



Чи шкідливо щомісяця нарощувати нігті?


При правильному знятті штучних гелевих нігтів видаляється лише 2 - 3 шари кератинових пластин. Але, з огляду на те, що повне оновлення нігтьової пластини триває від 4 до 6 місяців, не рекомендується кожні 3 - 4 тижні повністю спилювати матеріал і моделювати нові нігті. Це в будь-якому разі призведе до поступового зменшення природної товщини натуральних нігтів. Замість повного спилювання можна зробити френч-корекцію зі зміною дизайну. Інший варіант - не знімати штучний матеріал повністю перед новим нарощуванням, залишивши 1 мм старого, не зачіпаючи натуральний ніготь. Таким чином, грамотний майстер не завдає шкоди нігтям під час нарощування.

 

Шкода від нарощування нігтів унаслідок неправильної геометрії моделювання


У разі недотримання правил моделювання нігтів може зламатися не тільки штучне покриття, а й натуральна нігтьова пластина. Під час нарощування необхідно обов'язково брати до уваги зони апекса, правильність С-кривих, рівні поперечні арки, стресові зони, паралельність ліній. Кожна форма нігтів має свої особливості моделювання, які майстрам нігтьового сервісу потрібно враховувати в роботі. Важливий момент - дотримання термінів корекції штучних нігтів, оскільки під час відростання нігтів зміщуються зони, які відповідають за міцність і зовнішній вигляд покриття.

Під час зрощування штучного матеріалу можна пошкодити натуральний ніготь через зміщення зони тяжіння - під час удару він може легко тріснути разом зі штучним трохи вище середини нігтя. Для підтримання ідеального стану і зовнішнього вигляду нігтів, слід дотримуватися інтервалу між корекціями не більше 3 - 4 тижнів. І тут шкода від нарощування нігтів може бути отримана з вини майстра, який не дотримується законів геометрії та термінів корекції.

Обов'язково інформуйте клієнтів про те, що будь-який вид штучних нігтів вони не повинні видаляти самостійно, оскільки можна пошкодити натуральний ніготь. Для цього необхідно звернутися по допомогу до фахівців, які, крім зняття нарощування, можуть запропонувати альтернативний догляд за нігтями - прикрашання нігтів біогелем. Ця процедура може бути як завершальним етапом після зняття гелю або акрилу, так і самостійною послугою в салоні для зміцнення натуральних нігтів. Після покриття біогелем нігті мають природний вигляд, рівну і гладку поверхню, стають міцнішими та еластичнішими. На такому покритті лак тримається до 10 днів.

Як правильно наносити біогель для зміцнення нігтів ---> читати статтю


Які матеріали необхідні для нарощування нігтів


1. Пензель (рівний або овальний). Для нанесення гелю.


2. Форми для нарощування нігтів (багаторазові або одноразові). Допомагають вибудовувати однакову довжину і форму вільного краю.


3. Тіпси пластикові. Приклеюються до нігтьової пластини за допомогою спеціального клею.


4. Гільйотина. Ножиці для корекції тіпсів.

5. Щітка. Для чищення нігтів від пилу.


6. Безворсові серветки. Для зняття дисперсійної плівки і жиру з нігтьової пластини.


7. Рідина для знежирення нігтів (Cleanser або Nail Prep 3 in 1).

8. Пилочки (різні абразиви). Для створення форми вільного краю і для вирівнювання поверхні після нанесення гелю.

(5)
1720 купили
ID: 5502
18 ₴

9. Баф для нігтів. Підходить для зняття глянцевого шару нігтя і для шліфування змодельованого нігтя гелем.


10. Праймер (кислотний або безкислотний). Висушує нігтьову пластину і піднімає лусочки нігтя.


11. База. Наноситься тонким шаром, втираючими рухами для кращого зчеплення гелю з натуральним нігтем.


12. Гель для моделювання нігтів (прозорий, камуфляжний).


13. Лампа для нігтів (УФ, CCFL, Led/UV).


14. Гель-фарба. Для створення дизайну на нігтях або для нанесення на весь ніготь як основний колір.


15. Гель-лак. Для нанесення основного кольору на весь ніготь.


16. Топ (з липким шаром або без нього). Має сильний блиск і захищає кольорове покриття від подряпин і потертостей.

---> Купити матеріали для нарощування нігтів за доступними цінами - відкрити каталог

Дата: 03.05.2024 14:47 Переглядів: 5