Кисть для рум'ян Эстэт ES-81

Код продукту: 9081
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кисть для рум'ян з позначенням ES-81 від компанії Эстэт - цей продукт, який дозволяє легко та точно наносити рум'яна на обличчя. Робити це з допомогою цієї кисті є дуже зручно та приємно.

Ця кисть для рум'ян має прекрасно збалансовану форму, завдяки чому нанесення рум'ян ними проходить легко й плавно. Кисть виготовлена з якісних матеріалів, що забезпечують її довговічність. Ручка зроблена із стійкої деревини, що дозволяє тримати кисть у руці зручно та нескользко.

Нанесення рум'ян з допомогою цієї кисті дозволяє зробити ваші щічки м'якими, здоровими та зволоженими. Її всі частини працюють разом, щоб забезпечити максимальний комфорт під час нанесення продукту. Вам не потрібно прикладати занадто багато зусиль, щоб розтушувати рум'яна з кисті, так як це все виглядає дуже природно.

Кисть для рум'ян ES-81 є дуже легко обслуговуваним продуктом. Після використання вам потрібно лише знімати залишки рум'ян та протирати його м'якою тканиною. Кисть можна прати у воді з миючими засобами, але варто зробити це тільки за необхідності - адже з часом більш глибоке чищення може пошкодити кисть та погіршити її якість.

Загалом, кисть для рум'ян ES-81 - це продукт, який з легкістю справляється зі своєю головною функцією завдяки прекрасній якості та конструкції. Чудовий вибір для будь-якої жінки, яка прагне отримати ідеальний макіяж.