У цій категорії представлені гелеві фарби для нігтів - модна крута новинка в світі нігтьової індустрії. Гель фарба для нігтів чудово пігментована - для щільного яскравого кольору достатньо одного шару, лягає ідеально, володіє хорошою змішуваністю, що дозволяє змішувати один з одним.

Набір гелевих фарб Global 10 шт. Pastel

Код продукту: 6085
Залишок на складі: багато
280 ₴
6,51 €
7,11 $
30 купили

Кількість:

30 купили
Опис

У цій категорії представлені гелеві фарби для нігтів - модна крута иновация в світі нігтьової індустрії. Гель фарба для нігтів чудово пігментована - для щільного яскравого кольору достатньо одного шару, лягає ідеально, володіє хорошою змішуваністю, що дозволяє змішувати один з одним.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 918
Кількість товарів в одній коробці 10
Розміри
Довжина 29.20
Ширина 12.10
Висота 2.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір гелевих фарб Global 10 шт. Pastel - це відмінний вибір для професійних майстрів і початківців в області нарощування нігтів. Цей набір містить 10 різних відтінків пастельних кольорів, які добре поєднуються один з одним і можуть використовуватися для створення різноманітних дизайнів.

Кожна фарба в наборі Global виготовляється з якісних матеріалів, володіє насиченим кольором і легко наноситься на нігті. Гелева фарба дарує можливість створити довговічний і блискучий манікюр, який протримається на нігтях до 4-х тижнів.

Особливістю гелевої фарби є її високий ступінь стійкості і стійкість до пошкоджень. Фарба не лущиться і не сколочується, що дозволяє довше насолоджуватися красивим манікюром. До того ж, гелеві фарби легко можуть поєднуватися з іншими матеріалами для нарощування нігтів, такими як акрилові порошки або гелеві лаки.

Набір гелевих фарб Global 10 шт. Pastel є ідеальним доповненням до Вашої колекції для створення делікатних і ніжних манікюрів. Цей набір фарб буде відмінним рішенням для всіх, хто хоче здивувати своїх клієнтів красивим і оригінальним манікюром.