Гель лак BLACK ELITE 185, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2658
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(4)
41 купили

Кількість:

(4)
41 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1484
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E72
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 185
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-09-22 11:57:21
4

Колір відрізняється, номер 185, лягає насичено у 2 шари, на фото більш синій, а насправді фіолетово синій

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що якість товару Вас розчарувала. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 185 і Global Fashion 8 мл - це стильні та практичні засоби для догляду за нігтями. 

Гель-лак незамінний для власниць штучних нігтів, а також для тих, хто любить елегантний та доглянутий вигляд своїх рук. Більше того, він дозволяє зберегти красу вашого манікюру на протязі тривалого часу. 

BLACK ELITE 185 - це гель-лак темно-бордового кольору, який ідеально підійде для створення ніжного та романтичного образу. Його насичений колір і стійкість вразять вас з першого погляду. 

Global Fashion 8 мл - це більш універсальний гель-лак, який підійде до будь-якого стилю одягу та взуття. Цей лак забезпечує інтенсивне покриття, що тримається на нігтях до 2-х тижнів. 

Обидва гель-лаки відрізняються не тільки своєю стійкістю, а й легкістю нанесення. Вони розподіляються по нігтях рівномірно, швидко висихають і мають рівну поверхню. Крім того, вони не лущаться і не зілляються під час зняття, що дозволяє виглядати ваш манікюр завжди доглянутим і привабливим. 

Узагалі, гель-лаки BLACK ELITE 185 та Global Fashion 8 мл - це ідеальні засоби для тих, хто хоче створити на собі красивий та доглянутий манікюр. Завдяки їх стійкості вам не доведеться займатися діагностикою вихідних данних про ваші нігті щосили - захищаючи їх зразу, зможете забути про будь-які негаразди і насолоджуватися улюбленим образом протягом тривалого часу!