Гель лак BLACK ELITE 261, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2589
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,79 €
3,05 $
(5)
30 купили

Кількість:

(5)
30 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1431
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E114
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 261
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-12 00:14:34
5

2023-11-09 10:56:03
5

2021-10-30 15:58:05
5

Фото не передає, але колір дуже ніжний і красивий, постійно милуюся як переливається

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2021-08-05 19:29:24
5

Гель-лак хороший, не порожнини, дата виробництва - січень 2021. На кришечці колір один, а на нігтях зовсім інший (але мені й потрібен був саме блідо-рожевий. Мені колір дуже сподобався.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 261 Global Fashion 8 мл - стильний та елегантний вибір для будь-якої модної жінки. Цей гель-лак має глибокий чорний колір, який привертає увагу та надає всій образу загадковості.

BLACK ELITE 261 - це не просто кольоровий гель-лак, а високоякісний продукт, що включає в себе натуральні інгредієнти, які допомагають у підтримці і зміцненні нігтів. Гель-лак має шовковисту текстуру, яка наноситься на нігті легко та рівномірно, не розтікається і не тече.

Завдяки своїй стійкості, гель-лак BLACK ELITE 261 Global Fashion 8 мл може протриматися на нігтях до 3 тижнів, не втрачаючи своєї насиченості та блиску. Також варто зазначити, що при використанні гель-лаку не запаху, що робить його відмінним вибором для людей зі збудливою реакцією на хімічні речовини.

Крім того, BLACK ELITE 261 може бути використаний в домашніх умовах без необхідності відвідування салону краси. Це ідеальний варіант для тих, хто бажає зекономити час та гроші, а отримати якісний та стильний результат.

Отже, якщо ви шукаєте якісний та ефективний гель-лак, який надасть вашому образу загадковості та елегантності, то BLACK ELITE 261 Global Fashion 8 мл - це відмінний варіант для вас. Він стане прекрасним доповненням до будь-якого стилю та дозволить виглядати стильно та доглянуто навіть протягом двох тижнів.