Гель лак BLACK ELITE 253, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2572
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
24 купили

Кількість:

(5)
24 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1469
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E115
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 253
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-12 08:37:18
5

Колір як на картинці

GlobalFashion

Здрастуйте! Ми щиро раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Також зверніть увагу на інші позиції з нашого широкого асортименту, натиснувши на логотип магазину Global Fashion. Будемо раді бачити Вас знову серед покупців нашого бренду! З повагою, команда Global Fashion.

2023-10-08 08:06:06
5

2023-01-17 04:07:28
5

Одношаровий лак дуже хороший

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

2022-12-28 17:17:13
5

Хороший лак

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE 253 відомий своєю стійкістю та неабиякою здатністю зберігати колір. Він швидко засихає та забезпечує гладку, рівну поверхню нігтів, що робить його ідеальним матеріалом для нарощування нігтів.

Цей гель-лак наділений максимальною стійкістю та довговічністю, яку може надати захист від різного роду дії внутрішніх та зовнішніх факторів. Наприклад, негативних впливів води, агресивних миючих засобів, контакти з різноманітними хімічними речовинами. BLACK ELITE 253 забезпечує захист нігтів, дозволяючи їм залишатися здоровими та чистими.

Також гель-лак BLACK ELITE 253 надає можливість вибратися зайденних кольорів для нігтів. Він має багату палітру відтінків, які дозволяють підібрати саме той колір, який більше всього підійде до Вашого настрою та образу.

Якщо ви прагнете до здорових та красивих нігтів, то гель-лак BLACK ELITE 253 є тією самою опцією, на яку ви маєте звернути увагу. Він не тільки забезпечить довговічність та стійкість, але й зробить Ваш образ ще привабливішим та елегантнішим. 

Гель-лак Global Fashion з ефектом «камінчиків» відбиває останні тенденції у світі манікюру та надає можливість проявити свою індивідуальність та фантазію. 

Цей гель-лак стійкий, має властивість не вигорати під впливом ультрафіолетового випромінювання, а також захищає нігті від подряпин та різних пошкоджень. Його можна використовувати як для нарощування, так і для звичайного покриття нігтів.

Однак, найголовніше - це ефект «камінчиків», який дозволяє підібрати собі неймовірний та неповторний образ. Гель-лак Global Fashion дозволяє проявити фантазію та креативність. За його допомогою можна створити прості, але стильні дизайни або ж особливі, неймовірні манікюри.

Аби увібрати всі переваги гель-лаку Global Fashion з ефектом «камінчиків», його потрібно спробувати особисто. Саме тоді можна відчути його властивості та вирішити, що саме цей гель-лак – ідеальний вибір та допоможе надати образу по-справжньому неповторний та свіжий вигляд.