Гель лак BLACK ELITE 263, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2566
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,03 $
17 купили

Кількість:

17 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1430
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E114
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 263
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE - это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion BLACK ELITE: соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества,- уникальная безопасная формула, разработанная с учетом особенностей ногтей разных типов,- идеальный глянцевый блеск,- легкость и простота в использовании,- полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе,- длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка,- повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки,- цветовая гамма представлена как пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками,- разнообразие текстур гель-лаков Global Fashion (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус,- лёгкое и быстрое снятие гель-лакового покрытия.

Гель лак BLACK ELITE 263, Global Fashion 8 мл - ідеальний вибір для тих, хто любить доглянуті і красиві нігті. Завдяки своїй якості, цей гель-лак дозволяє зробити манікюр не тільки у професійних салонах, але й вдома.

Гель лак BLACK ELITE 263 - це низькозапаховий матеріал, який не містить шкідливих речовин, таких як толуєн та формальдегід. Це робить його безпечним для здоров'я і нігтів. Крім того, його легко наносити, і він не розтікається. Через свою густоту, гель-лак BLACK ELITE 263 постійно зберігає форму і гарно лягає на нігті.

Global Fashion - це колекція якісних й красивих гель-лаків, серед яких знаходиться і BLACK ELITE 263. Його відтінок - це чорний з металічним відблиском, що додає нігтям вишуканості та загадковості. Цей гель-лак відмінно поєднується з іншими кольорами, тому може стати чудовим доповненням будь-якого манікюру.

Застосування BLACK ELITE 263 Global Fashion 8 мл не потребує особливих навичок. Нігті потрібно обробити, нанести базу і лак, висушити під лампою та покрити топом. Завдяки якості і стійкості гель-лак BLACK ELITE 263 Global Fashion забезпечує збереження красивого манікюру на протязі тривалого часу.

Отже, BLACK ELITE 263 Global Fashion 8 мл - надійний і красивий гель-лак, який гарантує бездоганність вашого манікюру. Він підійде для будь-яких образів і зручний у використанні. Ви обов'язково будете задоволені результатом!