Гель лак BLACK ELITE 293, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2536
Залишок на складі: немає в наявності
120 ₴
2,79 €
3,01 $
(2)
17 купили
(2)
17 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 123
Кількість товарів в одній коробці 6
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 293
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-10-23 14:56:16
1

золотий не сохне взагалі!!!!!!!!!!!!жаль пізно до нього дісталася(

GlobalFashion

Здрастуйте! Цей відтінок дуже пігментований, його потрібно наносити дуже добре віджатим пензлем найтоншим шаром, тоді проблем із просушуванням не виникне. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2023-03-06 05:37:44
2

Жах, не просихає взагалі

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що покупка Вас не порадувала. Цей відтінок наносити необхідно дуже тонким шаром, повністю віджавши пензлик, він має високу пігментацію, і через це у звичайний шар може не просихати. Завдяки своїй насиченості він підходить для малювання дрібних деталей і стемпінгу. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE (8 мл) – це сучасна професійна трифазна система гель-лакового покриття, що поєднує в собі найкращі властивості професійних лаків для нігтів і моделюючих гелів.

Основні переваги гель-лаків Global Fashion BLACK ELITE

  • оптимальне співвідношення доступної ціни і високої преміум качества;

  • унікальна безпечна формула, розроблена з урахуванням індивідуальних особливостей нігтів різних типов;

  • ідеальний глянцевий блеск;

  • легкість і простота в использовании;

  • полімеризація в СФ, LED або гібридної CCFL лампе;

  • тривале збереження яскравого і насиченого оттенка;

  • підвищена стійкість до механічних пошкоджень, відсутність сколів і подряпин на протязі всього часу носки;

  • багата палітра сучасних стильних відтінків. Колірна гамма представлена як спокійними пастельними, натуральними, так і яскравими, насиченими оттенками;

  • різноманітність текстур гель лаків Global Fashion BLACK ELITE (глянцеві, шиммерные, глиттерные та ін) задовольнить найвитонченіший смак і складе конкуренцію багатьом відомим світовим брендам нігтьової индустрии;

  • легке і швидке зняття гель лакового покриття.

Гель-лаки є досить новим видом покриття для нігтів, але вже досить популярним серед жінок. І є своїми фаворитами серед лаків, зокрема Гель лак BLACK ELITE 293 від відомого бренду Global Fashion. 

Цей лак має чорний колір, що означає, що його можна використовувати як самостійно, так і у якості бази для інших кольорів. Дуже зручно, коли один лак можна використовувати в різні способи. 

Гель-лаки Global Fashion мають великий діапазон кольорів і відмінну якість, які забезпечують тривалий термін зносу і добру зносостійкість. До того ж, з використанням гель-лаків нігті не тільки виглядають чудово, але і відповідно доглянуті. 

Лаки Global Fashion мають також компактний розмір у пляшечці 8 мл, що є досить достатнім для багатьох застосувань. Дані гель-лаки дозволяють легко наносити на нігті та при цьому забезпечувати якість і відчуття, обумовлюючись вищим стандартом виробництва.

Таким чином, Гель лак BLACK ELITE 293 є чудовим вибором для тих, хто шукає надійне і довготривале покриття для своїх нігтів з якісним брендом. Тому, якщо ви хочете мати нігті, які будуть викликати захоплення і відчуття комфорту, спробуйте один з гелевих лаків компанії Global Fashion.