Гель лак BLACK ELITE 181, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2500
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
26 купили

Кількість:

(5)
26 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1488
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E72
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 181
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-07 14:35:07
4

2023-11-03 08:32:40
5

2023-09-21 05:03:02
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 181 та Global Fashion 8 мл – це два відмінних варіанти для тих, хто бажає надати своїм нігтям насичений колір та відмінну стійкість.

Гель лак BLACK ELITE 181 володіє глибоким чорним кольором, який стане ідеальним рішенням для створення іміджу femme fatale або підкреслення візуальної ваги більш яскравих акцентів в одязі та макіяжі. Ви зможете бути впевнені у тому, що цей гель лак збереже свій насичений вигляд на нігтях протягом тривалого часу, завдяки високій стійкості до зовнішніх впливів та покращеному складу продукту.

Global Fashion 8 мл – це інший варіант гель лаку, який володіє яскравим, насиченим відтінком, який стане головною окрасою будь-якого іміджу. Цей гель лак має високу стійкість та містить в складі спеціальну формулу, що дозволяє не тільки довго зберігати насичений колір, але й підвищує міцність нігтьової пластини.

Одним з головних переваг гель лаків є можливість використання їх в складі нарощування нігтів. Гель лак легко наносити, швидко забезпечує рівномірне покриття, а також має високу стійкість до подряпин та ударів, що забезпечує збереження насичення кольору.

Отже, якщо ви бажаєте створити неповторне та яскраве доповнення до свого образу, то варто звернути увагу на гель лак BLACK ELITE 181 та Global Fashion 8 мл. Їх стійкість та насиченість кольору зроблять ваші нігті незабутніми.