Гель лак BLACK ELITE 075, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2376
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
15 купили

Кількість:

(5)
15 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1481
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E33
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 075
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-12-04 12:18:08
5

Гарний відтінок. Про фірму мовчу. Вона мені дуже подобається

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Вдалих покупок і гарного настрою!

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 075 - ідеальний вибір для тих, хто любить стильний та модний манікюр. Цей гель лак відомої торгової марки Global Fashion має чіткий чорний відтінок, який ідеально поєднується з будь-яким стилем одягу та аксесуарів.

Гель-лак - це компроміс між звичайним лаком та гелем. Він забезпечує стійкий та гладкий покриття, не вигорає під впливом сонця та не пружиниться. Таких якісних та зручних гель-лаків, як BLACK ELITE 075, ви знайдете в асортименті Global Fashion.

Легко наноситься та швидко висихає, дозволяючи вам ефективно скоротити час на манікюрі. Гель лак GLOBAL FASHION BLACK ELITE 075 має відмінну стійкість, яка дозволить вам насолоджуватися бездоганним манікюром до 3-4 тижнів.

Важливо також зауважити, що така якість не завжди можлива без належного застосування: перед нанесенням гель-лаку на нігті необхідно підготувати їх правильно. Тому рекомендуємо звернути увагу на професійні засоби для догляду за нігтями від торгової марки Global Fashion.

Отже, якщо ви шукаєте стійкий та модний манікюр, гель лак BLACK ELITE 075 від Global Fashion - чудовий вибір для вас. З ним ви можете бути впевнені в успіху свого образу та вражати інших стильним та модним манікюром!