Гель лак BLACK ELITE 121, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2337
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,80 €
3,01 $
(4)
58 купили

Кількість:

(4)
58 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 1487
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E53
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 121
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-04-03 08:17:30
4

Картинка не передає колір (( хотіла 121 пильно бузковий, а отримала коричневий 🤷‍♀️

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що якість товару Вас розчарувала. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель-лак BLACK ELITE - это современная профессиональная трехфазная система гель-лакового покрытия, сочетающая в себе лучшие свойства профессиональных лаков для ногтей и моделирующих гелей. Основные достоинства гель-лаков Global Fashion BLACK ELITE: соотношение приемлемой цены и высокого премиум качества,- уникальная безопасная формула, разработанная с учетом особенностей ногтей разных типов,- идеальный глянцевый блеск,- легкость и простота в использовании,- полимеризация в УФ, LED или гибридной CCFL лампе,- длительное сохранение яркого и насыщенного оттенка,- повышенная устойчивость к механическим повреждениям, отсутствие сколов и царапин на протяжении всего времени носки,- цветовая гамма представлена как пастельными, натуральными, так и яркими, насыщенными оттенками,- разнообразие текстур гель-лаков Global Fashion (глянцевые, шиммерные, глиттерные и др.) удовлетворит самый изощренный вкус,- лёгкое и быстрое снятие гель-лакового покрытия.

Гель лак BLACK ELITE 121 є одним із продуктів, які допоможуть вам зробити ваші нігті максимально привабливими та модними. Він створений за допомогою новітніх технологій та тисячами годин роботи з професійними майстрами манікюру.

Цей гель-лак має чудову стійкість та здатність зберігати свіжий вигляд вашого манікюру до 3 тижнів. Також він надійно захищає нігті від пошкоджень і руйнування. BLACK ELITE 121 має глибокий та насичений колір, що робить його ідеальним для якісного та стильного манікюру.

Цей гель-лак підходить для будь-якого типу нігтів та залишається стійким без осколків, тріщин та сколів. Ви можете користуватися ним вдома або в професійних салонах краси.

Гель-лак BLACK ELITE 121 є частиною лінійки Global Fashion, яка дає вам можливість створити незабутній та яскравий дизайн манікюру. З цією серією ви можете поєднувати різні кольори та стилі для створення неповторного образу.

Отже, якщо ви хочете зробити свій манікюр стильним та привабливим, то гель-лак BLACK ELITE 121 є ідеальним вибором. Він має відмінну якість й стійкість, яка підтримується тим, що він виготовлений з високоякісних матеріалів та розроблений досвідченими фахівцями. Включіть його до своєї колекції та насолоджуйтеся стильним та неперевершеним манікюром протягом тривалого часу.