Гель паутинка Glitter Shiny, Global Fashion, 5 гр, 06

Код продукту: 12556
Залишок на складі: немає в наявності
9 купили
Характеристика
Перегляди 111
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 06
Розміри
Довжина 3.50 cm
Ширина 3.50 cm
Висота 3.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЕВА ФАРБА ПАВУТИНКА
це в'язка і густа гель-фарба, за допомогою якої легко створювати тонкі лінії, що нагадують павутину, чіткі лінії, об'ємні малюнки і абстрактні візерунки
Довгоочікуваним матеріалом для тих, хто ще не натренував свої руки в створенні чітких, плавних і ідеально тонких ліній, стала "чарівна павутина".
"Павутина" -це суміш максимально пигментированной і насиченою гель-фарби зі спеціальною липкою і в'язкою смолою. Одержаний гібрид значно полегшив життя любителям геометрії в нейл-Арті.
Гель "Gossamer Global Fashion" володіє багатим пігментом, залишковою липкістю і густою в'язкою консистенцією, яка чудово розтягується, перетворюючись в найтоншу нитку. Зберігаючи чіткість і фактуру ліній, гель стане незамінним матеріалом при нанесенні повітряних мережив, павутинки і філігранних візерунків будь-якої складності. "Global Fashion" представляє серію однотонної павутини і металевих квітів. Вага однієї банки становить 5 грамів.
Metallic 05
Metallic 04
Metallic 01
Metallic 03
Metallic 02
Silver
Gold
White
Black
Red
Metallic 06
10407
10412
10411
10410
10409
10408
10405
10406
5961
5962
5960
гр.
5
Перевага:
неймовірна простота використання

швидкість і економія часу
(за допомогою гелю" павутинка " вам не потрібно буде сидіти у майстра 3 години, щоб домогтися ідеального результату і ювелірної точності)

різноманітність дизайну

економічність і розумна ціна

консистенція, що полегшує нанесення матеріалу

відсутність хімічного запаху

насичена пігментація

підвищена стійкість до механічних пошкоджень

відмінна сушка у всіх типах ламп


після нанесення гелю "павутинка"
зверху полимеризуйте протягом 120 секунд. і протріть дисперсійний шар

Дуже легко наносити точки тонким пензлем, і ви також можете розтягнути її між двома
пальцями, надівши рукавички.

Рекомендується використовувати "павутинку", що контрастує з основним кольором

Перед полімеризацією
павутинної конструкції ми витираємо залишки з бічних роликів.
ТОНКОЩІ:
1
2
Павутинка має дуже широкий спектр застосувань. Варіанти дизайну за допомогою гелю "Павутина" можуть бути самими різними, але найпопулярнішими є абстрактний візерунок з тонких ниток і геометрія. Ви завжди можете урізноманітнити дизайн, додавши декор поверх" павутинки " (стрази, заклепки, об'ємні прикраси) або під нею на задньому плані (каміфубікі, фольга і т.д.). Ви можете малювати лінії будь-якої форми: прямі, напівкруглі, вигнуті, кутові та інші.

3
4
Гель павутинка Glitter Shiny від Global Fashion став дуже популярним серед лакоманів усього світу. Цей продукт поєднує в собі високу якість та красивий вигляд.

Гель павутинка Glitter Shiny виготовлений з якісних матеріалів, що забезпечують його довговічність та тривалий ефект. Гель легко наноситься на нігті, а його текстура гарантує досконале рівномірне покриття.

Продукт поставляється у зручній тубі об'ємом 5 гр. Ця кількість досить для багатьох процедур нарощування нігтів або для використання в якості декоративного елемента.

Гель павутинка Glitter Shiny від Global Fashion має красивий блискучий вигляд, який дозволяє створювати різноманітні дизайни на нігтях. Продукт доступний у 6 різних кольорах, серед яких можна знайти ідеальний тон для будь-якого образу.

Користувачі, які вже пробували гель павутинка Glitter Shiny, залишають тільки позитивні відгуки. Вони відзначають високу якість продукту, легкість застосування та дуже красивий ефект.

Таким чином, гель павутинка Glitter Shiny від Global Fashion - це відмінний вибір для тих, хто хоче створити на своїх нігтях неповторний дизайн та отримати якісне та довговічне покриття.