Складне дзеркало стане незамінним аксесуаром у Вашій косметичці. Дзеркало компактне, легке і зручне. Аксесуар відмінно поміститься в сумку.

Дзеркало мале складне

Код продукту: 11213
Залишок на складі: багато
55 ₴
1,27 €
1,37 $
5 купили

Кількість:

5 купили
Опис

Складне дзеркало стане незамінним аксесуаром у Вашій косметичці. Дзеркало компактне, легке і зручне. Аксесуар відмінно поміститься в сумку.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 786
Розміри
Довжина 9.00
Ширина 9.00
Висота 2.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Дзеркало - один з найважливіших предметів у кожній жінки. Воно слугує для того, щоб перевірити свій вигляд, зробити макіяж, зробити фото чи відео запам'ятовування. Звичайне дзеркало вже давно перетворилося на стильну прикрасу будь-якого інтер'єру - від кімнати до ванної. Але що робити в тому випадку, якщо місце в кімнаті обмежене, а зробити повноцінне дзеркало з вішалкою не можливо?

Саме для цих випадків існує так зване "дзеркало мале складне". Це компактне дитяче дзеркало, що складається з двох панелей. Одна з панелей має звичайне дзеркало, а друга - збільшуюче, що дуже зручно для макіяжу. Крім того, дзеркало має підставку, завдяки чому може вільно стояти на будь-якій поверхні.

"Дзеркало мале складне" має ще одну важливу перевагу - воно складається, тому займає дуже мало місця. За допомогою цього дзеркала можна швидко перевірити свій вигляд, розмалювати губи або навіть зробити делікатний макіяж. Дитяче дзеркало - це також ідеальний подарунок для дитини, яка почала цікавитися макіяжем. 

Отже, якщо ви шукаєте зручне і компактне дзеркало, яке буде займати мінімально можливо місця в кімнаті, зверніть увагу на "дзеркало мале складне". Воно виконає всі функції звичайного дзеркала, а також буде чудовою прикрасою вашого інтер'єру.