Акварельні краплі Water color від Global Fashion 10 мл green

Код продукту: 11111
Залишок на складі: багато
29 ₴
0,67 €
0,74 $
24 купили

Кількість:

24 купили
Характеристика
Перегляди 1091
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер кольору 05
Розміри
Довжина 2.80 cm
Ширина 2.80 cm
Висота 7.80 cm
Об `єм 10.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

АКВАРЕЛЬНІ КРАПЛІ
Акварельні краплі зі Світової Моди назавжди змінять ваше уявлення про техніку створення стильного і красивого дизайну манікюру.
Вони не вимагають полімеризації в лампі, швидко сохнуть на повітрі. Можна працювати з акварельними краплями, як на гель-лаку, так і на лаку. Необхідно закріпити фінішне покриття!

Перевага:
швидка сушка при кімнатній температурі, в результаті швидкого проектування

пігмент, який використовується в "акварельних краплях", дуже стійкий до впливу світла. Не вицвітає, не вицвітає

вони поширюються самі по собі, не вимагаючи "розмитого"і " розробника".

наноситься на будь-яку верхню частину

економні витрати

довговічність покриття

простота використання

при змішуванні вони утворюють нові колірні відтінки

вони не вимагають обов'язкового додаткового прикраси стразами, блискітками або бульйонами
03
04
02
05
10
06
07
08
09
12
11
01
2069
2049
2103
2051
2058
2019
2099
2020
2113
12348
2072
2086
мл.
10
Перевага:

легко створіть необхідний химерний ефект розмитого кольору як на матовому, так і на напиленому покритті.
Після розтікання малюнок зберігає яскравість, чіткість і насиченість на кордонах контуру, тоді як до середини того чи іншого елемента виходить ефект розмиття (серпанок, вуаль).
Тобто створюється своєрідний легкий градієнт, за рахунок якого манікюр набуває обсяг, зберігаючи при цьому особливу жіночність і легкість.
ви можете використовувати кисть з пляшки, а також лінійну кисть або пелюсткову кисть.
Акварельні краплі Global Fashion
Акварельні краплі Water color від Global Fashion 10 мл green - це новітній продукт для творчих людей, які хочуть зробити свій дизайн нігтів ще більш оригінальним та неповторним. Тепер, завдяки цим краплям, ви легко зможете створити на своїх нігтях яскраві акварельні малюнки, які будуть привертати увагу оточуючих і підкреслювати ваш унікальний стиль.

Гель-лаки, які використовуються при нарощуванні нігтів, дуже популярні серед жінок. Вони мають безліч кольорів та можуть бути використані для створення різноманітних дизайнів нігтів. Але щоб зробити свій дизайн ще більш цікавим, варто спробувати застосувати акварельні краплі.

Краплі Water color від Global Fashion мають високу концентрацію пігменту, що дає змогу з легкістю створити зображення з яскравими кольорами. Їх можна змішувати один з іншим, щоб отримати нові відтінки, або розбавляти водою для отримання більшого різноманіття відтінків.

Як використовувати акварельні краплі Water color від Global Fashion? Все дуже просто. Спочатку треба нанести на нігті базовий шар гель-лаку та висушити його під UV-лампою. Потім розкрапити кілька крапель по поверхні нігтів та за допомогою тоненької пензлика розтушувати фарбу. Можна нанести кілька шарів, щоб створити більш стійкий ефект.

Акварельні краплі Water color від Global Fashion - це продукт високої якості, який дозволяє творчим людям розкрити свій потенціал та створити унікальний дизайн нігтів. З ними ви зможете зробити яскраві та неповторні малюнки, які запам'ятовуватимуться надовше. Спробуйте застосувати акварельні краплі Water color від Global Fashion для нарощування своїх нігтів та передайте своїй уяві волю!