Акварельні краплі Water color від Global Fashion 10 мл yellow 05

Код продукту: 2099
Залишок на складі: багато
38 ₴
0,88 €
0,95 $
3 купили

Кількість:

3 купили
Характеристика
Перегляди 1626
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад F41 i83
Номер кольору 05
Розміри
Довжина 2.80 cm
Ширина 2.80 cm
Висота 7.80 cm
Об `єм 10.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

АКВАРЕЛЬНІ КРАПЛІ
Акварельні краплі зі Світової Моди назавжди змінять ваше уявлення про техніку створення стильного і красивого дизайну манікюру.
Вони не вимагають полімеризації в лампі, швидко сохнуть на повітрі. Можна працювати з акварельними краплями, як на гель-лаку, так і на лаку. Необхідно закріпити фінішне покриття!

Перевага:
швидка сушка при кімнатній температурі, в результаті швидкого проектування

пігмент, який використовується в "акварельних краплях", дуже стійкий до впливу світла. Не вицвітає, не вицвітає

вони поширюються самі по собі, не вимагаючи "розмитого"і " розробника".

наноситься на будь-яку верхню частину

економні витрати

довговічність покриття

простота використання

при змішуванні вони утворюють нові колірні відтінки

вони не вимагають обов'язкового додаткового прикраси стразами, блискітками або бульйонами
03
04
02
05
10
06
07
08
09
12
11
01
2069
2049
2103
2051
2058
2019
2099
2020
2113
12348
2072
2086
мл.
10
Перевага:

легко створіть необхідний химерний ефект розмитого кольору як на матовому, так і на напиленому покритті.
Після розтікання малюнок зберігає яскравість, чіткість і насиченість на кордонах контуру, тоді як до середини того чи іншого елемента виходить ефект розмиття (серпанок, вуаль).
Тобто створюється своєрідний легкий градієнт, за рахунок якого манікюр набуває обсяг, зберігаючи при цьому особливу жіночність і легкість.
ви можете використовувати кисть з пляшки, а також лінійну кисть або пелюсткову кисть.
Акварельні краплі Global Fashion

Код продукта: WC-05-yellow F41 i83

Насыщенно-яркие цвета, отличная пигментация, легкость создания образов и сочетаемость оттенков между собой позволят за считанные минуты создать на пальчиках оригинальные, стильные, изумительно-красивые образы. Капли подходят как для лаков, так и для гель-лаков, отлично смотрятся и на матовом, и на глянцевом покрытии. Обязательно наносим топовое покрытие.

У світі манікюру завжди є нові інструменти та матеріали, щоб зробити Ваш дизайн нігтів ще кращим та красивішим. Один з найбільш популярних трендів - це застосування акварельних крапель, які дають неймовірні можливості для творчості на нігтях. Global Fashion створив нову лінію акварельних крапель Water color, серед яких знаходиться відтінок yellow 05.

Ці акварельні краплі мають гарну консистенцію та дуже легко розтушовуються за допомогою кисточки. Вони мають насичений жовтий колір, який може бути як основою для дизайну, так і доповненням до інших кольорів із палітри.

Water color від Global Fashion дозволяє майстру створювати яскраві та креативні дизайни на нігтях, адже акварельні краплі легко змішуються між собою, створюючи нові відтінки та ефекти. Вони також ідеально підходять для створення різних малюнків, прикладом може бути весняний дизайн з квітами та листям.

Окрім того, акварельні краплі Water color мають дуже швидку сушку та стійкі до зносу, тому Ваш дизайн на нігтях буде виглядати свіжим та чудовим довго часу.

Узагалі, Global Fashion створив дійсно дуже хорошу лінію акварельних крапель Water color, а відтінок yellow 05 став одним з улюблених серед клієнтів та майстрів манікюру. За допомогою цих крапель можна створювати безліч різних дизайнів на нігтях, а також відчувати задоволення від творчості.