Спонж для скраба, синий-желтый, набор (2 шт)

Код продукту: 18085
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 17.00
Ширина 10.00
Висота 17.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Спонж для скраба - ефективний інструмент для догляду за шкірою

Спонж для скраба - це необхідний елемент у догляді за шкірою, який допомагає зняти зроговілі клітини, очистити пори, покращити кровообіг та стимулювати регенерацію шкіри. Синій-жовтий набір спонжів для скраба має два види поверхонь: жорстку і м'яку, для досягнення максимального ефекту від процедури.

Спонжі для скраба мають унікальну структуру, яка дозволяє поглинати і відправляти подалі забруднення та ороговілі клітини. Крім того, спонжі допомагають збільшити ефективність будь-яких засобів для догляду за шкірою.

Синій-жовтий набір складається з двох спонжів з різної жорсткості. Жовтий спонж має м'яку поверхню і призначений для легкого очищення обличчя, використовуючи м'які засоби для догляду за шкірою. Синій спонж має жорстку поверхню, яка призначена для більш глибокого очищення, використовуючи більш інтенсивні засоби для догляду за шкірою.

Процедура очищення шкіри з використанням спонжів для скраба дуже проста. Достатньо вологого обличчя та спонжа, щоб провести процедуру. Нанесіть на спонж засіб для догляду за шкірою або скраб та робіть масаж круговими рухами по шкірі. Після проведення процедури ретельно змийте обличчя водою.

У залежності від типу і стану шкіри, цю процедуру можна проводити від одного до трьох разів на тиждень. Після завершення процедури рекомендується використовувати засоби для зволоження шкіри.

Отже, якщо вам потрібне ефективне очищення шкіри, спонжі для скраба - це один з ефективних інструментів, який може стати невід'ємною частиною вашого догляду за шкірою. Синій-жовтий набір спонжів для скраба забезпечить максимальний ефект від процедури і допоможе покращити стан вашої шкіри.