Ресницы пучковые Andrem, длина M

Код продукту: 17847
Залишок на складі: немає в наявності
27 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 9.80
Ширина 9.80
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ресницы пучковые Andrex M - інноваційний продукт на ринку косметики для очей. Ці ресниці відмінно підійдуть тим, хто хоче створити додатковий об'єм і довжину своїм віям.

Основна перевага цих ресниць полягає в тому, що вони дуже легкі та натуральні на вигляд. Візажисти рекомендують цей продукт також тим, хто має пошкоджені вії або волосисті циліндри, адже ці ресниці допоможуть стримати дані проблеми та створити максимальний об'єм.

Ресниці пучковые Andrex на довжину М виготовляються з високоякісних матеріалів - це забезпечує максимальну міцність та стійкість ресниць на поверхні вій.

До того ж, усі ресниці екологічно чисті та безпечні для застосування. Вони не викликають алергічних реакцій та не подразнюють очі.

Для того, щоб володарі ресниць пучковые Andrex виглядали більш ефектно та зберігали максимальну стійкість упродовж дня, варто доповнити свій образ використанням відповідних засобів. Наприклад, підходящим обертубом для ресниць можна зробити їхний вигляд ще більш ефектним.

Висновок, ресниці пучковые Andrex на довжину М - це ідеальний вибір для тих, хто хоче створити ідеальний вигляд своїх вій. Вони допоможуть додати об'єм, довжину та стійкість вашим віям, надаючи при цьому дуже натуральний вигляд.