Воскоплав для кассет 3-ой Global Fashion, F-5 pink

Код продукту: 17836
Залишок на складі: немає в наявності
7 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Розміри
Довжина 16.50
Ширина 25.70
Висота 13.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Воскоплав для кассет 3-ой Global Fashion, F-5 pink - ідеальне рішення для ефективної і безболісної епіляції в домашніх умовах. Цей воскоплав стане незамінним помічником у вашому арсеналі засобів для догляду за шкірою тіла.

Один з головних плюсів цього воскоплава - це його зручність і мобільність. Він компактний і легкий, тож з ним можна з легкістю переміщуватися по кімнаті або брати з собою у подорож. Крім того, на воскоплаві F-5 pink знаходиться диспенсер, що забезпечує зручний і досить швидкий процес розплавлення воску.

Окрім зручності, варто звернути увагу і на безпеку. Воскоплав F-5 pink оснащений спеціальною системою захисту від перегріву, яка гарантує безпеку використання. Також тримач для касет з воском забезпечує їх надійне утримання в процесі роботи, що є додатковим плюсом в плані безпеки.

Воскоплав для касет 3-ой Global Fashion, F-5 pink - це ідеальний вибір для тих, хто шукає економічний, зручний та безпечний засіб для епіляції в домашніх умовах. Він допоможе вам доглядати за шкірою тіла з комфортом і ефективністю. Насолоджуйтесь ідеально гладкою шкірою з воскоплавом F-5 pink!