Воскоплав кассетный (цвет в ассортименте) Воск в кассете 1 шт Полоски 50 шт

Набор для депиляции, супер цена, №1

Код продукту: 16462
Залишок на складі: немає в наявності
51 купили
Опис

Воскоплав кассетный (цвет в ассортименте) Воск в кассете 1 шт Полоски 50 шт

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір для депіляції є обов'язковою річчю в арсеналі будь-якої жінки, яка дбає про свою красу та охайний вигляд. І якщо ще ціна на такий набір є супер-вигідною, то це вже зовсім чудово! 

Сьогодні ми раді вам представити №1 набір для депіляції, який точно стане вашим надійним помічником. Цей набір складається з усього необхідного для процедури депіляції, а саме: воску для депіляції, палички для нанесення воску, спеціальних стрічок для знімання воску та рукавичок для захисту шкіри під час процедури. 

Воск для депіляції, який є частиною цього набору, містить натуральні інгредієнти, які дбайливо доглядають за шкірою та запобігають подразненням. Спеціальні стрічки для знімання воску забезпечують максимально комфортну процедуру видалення волосків, а палички дозволяють легко наносити віск і створити необхідну форму для депіляції. 

Рукавички, які також входять до складу набору, забезпечують додатковий захист шкіри від впливу зовнішніх факторів та дозволяють зберегти максимальну чистоту та гігієну під час процедури. 

Таким чином, №1 набор для депіляції - це найбільш оптимальний варіант для тих, хто бажає отримати максимально ефективну та комфортну процедуру депіляції за привабливою ціною!