Новинка Super Bright Platinum от Global Fashion – гель-краска, которая ослепляет! Разнообразная палитра цветов, плотная консистенция, густой шиммер, невероятное сияние и лёгкость в работе! Объём 5 гр.

Гель фарба Super Bright platinum, 5 гр 04

Код продукту: 15245
Залишок на складі: багато
98 ₴
2,28 €
2,49 $
29 купили

Кількість:

29 купили
Опис

Новинка Super Bright Platinum от Global Fashion – гель-краска, которая ослепляет! Разнообразная палитра цветов, плотная консистенция, густой шиммер, невероятное сияние и лёгкость в работе! Объём 5 гр.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 955
Кількість товарів в одній коробці 24
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 04
Розміри
Довжина 3.60
Ширина 3.60
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гель фарба Super Bright platinum - це інноваційний продукт, який дозволяє створювати чудову манікюр, який буде дивувати своїми блискучими властивостями. Ця фарба дозволяє досягти максимального рівня яскравості та вишуканості манікюру, що робить його популярним серед любителів краси.

Гель фарба Super Bright platinum має велику кількість переваг. По-перше, це висока якість продукту. Він не забивається, легко розподіляється і не зсувається з нігтів. По-друге, ця фарба має високу стійкість. Манікюр, зроблений з використанням Super Bright platinum, збережеться довгий час, не деформується і не зламується. По-третє, ця гель фарба не обпікається, але зберігає свій блиск і насиченість кольору.

Фарба Super Bright platinum також має дуже вигідну упаковку. Упаковка складається з 5 грамів продукту, що дуже зручно для застосування. Крім того, упаковка має оригінальний дизайн і чудовий вигляд.

Найпопулярнішим кольором фарби Super Bright platinum є 04. Він привертає увагу своїм яскравим блиском і насиченим відтінком. Цей колір тонко підкреслює красу жіночих рук і нігтів. Дівчата можуть з легкістю створювати різноманітні манікюри з використанням фарби Super Bright platinum.

Узагалі ж, гель фарба Super Bright platinum 04 є дуже потужним інструментом для підвищення краси манікюру і нарощування нігтів. Він дозволяє досягти найкращих результатів при нанесенні і збереженні яскравого і оригінального манікюру на довгий час. Тому, якщо ви хочете мати ідеальний манікюр, то обирайте гель фарбу Super Bright platinum 04. Він не підведе вас!