Спонж для лица, набор, треугольники

Код продукту: 13991
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Спонж для обличчя – це засіб, який знайомий із давніх-давен. Зараз з'явилася можливість використовувати його вже не тільки для нанесення косметики, але й для глибокого очищення шкіри обличчя. У продажу можна знайти різноманітні варіанти таких спонжів: круглі, прямокутні, треугольні тощо. У цілому, спонжі не тільки дозволяють швидко і якісно нанести тіні, тонований крем, пудру, але й забезпечують більш рівномірне покриття. 

Набір спонжів для обличчя зазвичай складається з кількох екземплярів різної форми і розміру, що дозволяє вибрати необхідний спонж залежно від обсягу робіт і зони, яку необхідно обробити. Це може бути дуже зручно для професійних візажистів, які повинні працювати швидко і з якістю.

Треугольники – це можливо найнезвичайніша форма спонжа для обличчя. Вперше цей різновид спонжів з'явився нещодавно, проте вже знайшов своїх прихильників. Така форма дозволяє наносити косметику на труднодоступні зони – наприклад, добре наносити косметику під очима.

Спонжі для обличчя – це зручний та універсальний інструмент у догляді за обличчям. Незалежно від того, чи використовуєте ви спонжі для нанесення косметики або для глибокого очищення, цей засіб завжди залишається необхідним інструментом у складі косметичної сумки кожної жінки.