Гель лак BLACK ELITE 192, Global Fashion 8 мл

Код продукту: 2465
Залишок на складі: багато
120 ₴
2,78 €
3,05 $
(5)
26 купили

Кількість:

(5)
26 купили
Відкрити палітру
Характеристика
Перегляди 843
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад E71
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 192
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2023-11-11 06:00:22
5

2023-09-24 16:11:19
3

Колір зовсім не як на фото.

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що покупка Вас не порадувала. Звертаємо Вашу увагу, що відтінок може незначно відрізнятися залежно як від особистого сприйняття, так і від налаштувань екрана на різних пристроях. Сподіваємося, що серед нашого асортименту Ви обов'язково знайдете те, що підійде і сподобається саме Вам! Бажаємо тільки вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2023-09-15 05:58:11
5

2023-09-13 13:19:31
5

2023-09-13 08:09:30
5

колір щільний, закриває в один шар

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Ми щиро раді, що Ви отримали позитивні емоції від покупки. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! Додавайте наш бренд в улюблені (просто клікніть на сердечко або "Подобається" в правому верхньому кутку на сторінці бренду), щоб першими отримувати повідомлення про надходження новинок. З повагою, команда Global Fashion.

2023-09-07 10:04:41
5

мл
8
вони забезпечують міцне, стійке, красиве покриття, захищають ніготь від зовнішніх пошкоджень і надають яскравий глянсовий блиск. Гель-лаки BLACK ELITE розроблені в США і мають гіпоалергенний склад, щільну текстуру, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові.
Лак для нігтів Black Elite
spring
summer
autumn
winter

він має стильний дизайн чорного флакона з декоративним зображенням павича, а наявність зручної кисті забезпечує якісне нанесення пластини з гелевим покриттям прямо поруч з кутикулою. Гель-лак Black Elite має щільну текстуру, не затікає в область кутикули і по краях, що забезпечує легке нанесення навіть новачкові. Час носіння декоративного покриття з використанням гель-лаків Black Elite становить від 3 до 4 тижнів, в залежності від використовуваної основи (з гумовою основою час шкарпетки збільшується).
Гель-лак Black Elite
Перевага:
ряд райдужних відблисків
магія обсягу
магія кольору
створює багатогранну ілюзію
відсутність токсичних сполук
хороша адгезія
оптимальна консистенція
простота використання
сумісність з різними матеріалами

Гель лак BLACK ELITE 192 та Global Fashion 8 мл - це два дивовижних продукти для нарощування нігтів, які виготовлені з використанням найновіших технологій та найякісніших матеріалів.

Гель лак BLACK ELITE 192 - це неперевершена якість та розкішне покриття. Цей гель-лак має гладку формулу, яка легко наноситься та дарує забарвлення високої насиченості. Кожен відтінок BLACK ELITE 192 створений з максимальною уважністю до кожної деталі, тому ваші нігті будуть виглядати ідеально. Гель лак BLACK ELITE 192 доступний в широкому асортименті відтінків: від ніжно-рожевого до багряного.

Global Fashion 8 мл - це яскравий та стильний гель-лак, який вирізняється своєю довготривалою стійкістю та інтенсивністю кольору. Цей продукт допоможе вам створити неповторний та ефектний дизайн нігтів на будь-який смак. Global Fashion 8 мл доступний в затишних та ніжних кольорах, а також у веселих та насичених відтінках, що дозволяє підібрати його для будь-якого настрою та образу.

Обидва продукти мають велику популярність серед професійних майстрів манікюру та дівчат, що люблять догляд за своїми нігтями вдома. Нанесення гель-лаків цих брендів не вимагає спеціальної підготовки поверхні нігтів, дозволяючи швидко та легко створити насичений та блискучий покриття.

Результатом використання гель-лаків BLACK ELITE 192 та Global Fashion 8 мл будуть доглянуті та блискучі нігті, що радуватимуть очі не тільки власниці, а й оточуючих. Обидва продукти гарантують стійкість та якість на протязі тривалого періоду, дозволяючи насолоджуватися красою нігтів щодня.