Luminous Glitter Gel 09 - новинка в світі манікюру! Цей гель для нігтів дарує невагомий блиск і світиться в темряві, що робить його надзвичайно привабливим вечірнім годинником.

Гліттер гель що світиться в темряві, 5 гр, Luminous Glitter Gel 09

Код продукту: 13481
Залишок на складі: багато
109 ₴
2,54 €
2,73 $
12 купили

Кількість:

12 купили
Опис

Luminous Glitter Gel 09 - иновация в світі манікюру! Цей гель для нігтів дарує невагомий блиск і світиться в темряві, що робить його надзвичайно привабливим вечірнім годинником.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 938
Термін придатності 3 роки
Розміри
Довжина 2.60
Ширина 3.50
Висота 3.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Цей гель має об'єм 5 грамів, що дозволяє використовувати його для декількох манікюрних процедур. Luminous Glitter Gel 09 підходить для нарощування нігтів і нанесення на натуральні нігті. Гель має зручну консистенцію, яка легко наноситься на нігті.

Luminous Glitter Gel 09 можна використовувати як самостійно, так і поєднувати з іншими гелевими фарбами. З ним можна створювати унікальні та ексклюзивні манікюри, які привертатимуть увагу оточуючих.

Однією з основних переваг гель-лаку Luminous Glitter Gel 09 є його легкість у використанні. Гель для нігтів наноситься на поверхню нігтя як звичайний лак, потім відтверджується в лампі UV або LED-сушці.

Коли науково-фантастичні фільми показували ультрамодну моду, яка світиться в темряві, ніхто не міг подумати, що такі предмети стануть реальністю в нашому житті. Тепер завдяки гелю Luminous Glitter Gel 09, ця ультрамодна фантазія стала доступною і в манікюрі.

Гель для нігтів з блиском і світиться в темряві Luminous Glitter Gel 09 - це ідеальний вибір для тих, хто хоче виділитися з натовпу і стати справжнім модним лідером. Наносьте його на свої нігті і отримуйте задоволення від свого незвичайного і яскравого манікюру.