Гліттер гель, який світиться в темряві, - це новинка на ринку манікюру. Luminous Glitter Gel 05 - це найяскравіша лінія гелевих лаків з голографічним ефектом. Пігменти, що світяться в темряві, містяться в складі лаку, дарують нігтям додатковий ефект і привертають увагу оточуючих.

Гліттер гель що світиться в темряві, 5 гр, Luminous Glitter Gel 05

Код продукту: 13477
Залишок на складі: багато
109 ₴
2,53 €
2,77 $
23 купили

Кількість:

23 купили
Опис

Гліттер гель, який світиться в темряві, - це иновация на ринку манікюру. Luminous Glitter Gel 05 - це найяскравіша лінія гелевих лаків з голографічним ефектом. Пігменти, що світяться в темряві, містяться в складі лаку, дарують нігтям додатковий ефект і привертають увагу оточуючих.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 1122
Термін придатності 3 роки
Розміри
Довжина 2.60
Ширина 3.50
Висота 3.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Даний гель відрізняється своєю легкістю нанесення і швидким висиханням. За його допомогою можна створювати різноманітні дизайни, використовуючи додаткові елементи, наприклад, стрази або наклейки. Важливо відзначити, що даний гель має досить хорошу стійкість і не стирається з часом.

Luminous Glitter Gel 05 має ємність у 5 грамів, що дозволяє використовувати його протягом тривалого періоду часу. Цей гель підійде для професійних майстрів і для тих, хто воліє займатися манікюром в домашніх умовах.

Для створення манікюру з використанням гліттер гелю Luminous Glitter Gel 05 достатньо провести наступні кроки:
1. Підготувати нігті до нанесення гелю (зробити манікюр, видалити кутикулу).
2. Нанести базовий гель-лак і висушити в UV-лампі.
3. Нанести два тонких шари гліттер гелю (бажано наносити за допомогою пензлика з плоским ворсом).
4. Висушити в UV-лампі і покрити топом.

Гліттер гель Luminous Glitter Gel 05 робить манікюр яскравим, оригінальним і чарівним. Фішка цього гелю - можливість «загорітися» вночі! Будьте найяскравішою на вечірці, створіть модний ультрафіолетовий манікюр!