Набір фольги 10 шт (новий рік) 25

Код продукту: 12641
Залишок на складі: багато
80 ₴
1,86 €
2,03 $
12 купили

Кількість:

12 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 957
Розміри
Довжина 12.70
Ширина 10.20
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Як прикрасити нігті на Новий рік? На це питання знайдеться багато відповідей, але одна з найпопулярніших - використання фольги. Спробуйте на своїх нігтях незвичні комбінації та цікаві малюнки, що прославлятимуть Новий рік.

Набір фольги 10 штук - це чудовий варіант для тих, хто любить експериментувати на своїх нігтях. У набір входять десять різних кольорів - червоний, зелений, блакитний, сріблястий та інші, що найкраще підійдуть до Новорічної атмосфери. Кожен аркуш фольги оригінального дизайну та містить малюнки різних форм та розмірів. 

Як використовувати фольгу для декорування нігтів? Дуже просто! Все, що вам потрібно - це лак для нігтів, клей, гумка та фольга. Спочатку нанесіть базовий лак та дайте йому висохнути. Потім нанесіть шар клею та зачекайте, поки він скристалізується. Потім на стікання нігтя тонкою гумкою нанесіть фольгу. Якщо з'являться деякі звиві та бульбашки, не переживайте - це надасть додаткового витонченого вигляду вашому манікюру. 

Як об'єднати фольгу та лак? Також дуже просто. Спочатку нанесіть базовий лак та дайте висохнути. Потім занурте фольгу в лак та прикладіть до нігтів. Дайте висохнути та нанесіть верхній лак. Готово! Ви майстерно декорували свої нігті до найбільшого свята року! 

Як бачимо, використання фольги має багато позитивних відгуків та захоплює все більше людей. Набір фольги відмінно підійде для тих, хто хоче прикрасити свої нігті яскравим та оригінальним способом. Вам не залишиться байдужим до свого нового манікюру, яким ви зможете здивувати у святкову ніч своїх друзів та рідних. Ви будете бездоганні та стильні на святкуванні Нового року!