Гель павутинка Glitter Shiny, Global Fashion, 5 гр, 02

Код продукту: 12552
Залишок на складі: багато
81 ₴
1,88 €
2,06 $
16 купили

Кількість:

16 купили
Характеристика
Перегляди 990
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 02
Розміри
Довжина 3.50 cm
Ширина 3.50 cm
Висота 3.00 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

ГЕЛЕВА ФАРБА ПАВУТИНКА
це в'язка і густа гель-фарба, за допомогою якої легко створювати тонкі лінії, що нагадують павутину, чіткі лінії, об'ємні малюнки і абстрактні візерунки
Довгоочікуваним матеріалом для тих, хто ще не натренував свої руки в створенні чітких, плавних і ідеально тонких ліній, стала "чарівна павутина".
"Павутина" -це суміш максимально пигментированной і насиченою гель-фарби зі спеціальною липкою і в'язкою смолою. Одержаний гібрид значно полегшив життя любителям геометрії в нейл-Арті.
Гель "Gossamer Global Fashion" володіє багатим пігментом, залишковою липкістю і густою в'язкою консистенцією, яка чудово розтягується, перетворюючись в найтоншу нитку. Зберігаючи чіткість і фактуру ліній, гель стане незамінним матеріалом при нанесенні повітряних мережив, павутинки і філігранних візерунків будь-якої складності. "Global Fashion" представляє серію однотонної павутини і металевих квітів. Вага однієї банки становить 5 грамів.
Metallic 05
Metallic 04
Metallic 01
Metallic 03
Metallic 02
Silver
Gold
White
Black
Red
Metallic 06
10407
10412
10411
10410
10409
10408
10405
10406
5961
5962
5960
гр.
5
Перевага:
неймовірна простота використання

швидкість і економія часу
(за допомогою гелю" павутинка " вам не потрібно буде сидіти у майстра 3 години, щоб домогтися ідеального результату і ювелірної точності)

різноманітність дизайну

економічність і розумна ціна

консистенція, що полегшує нанесення матеріалу

відсутність хімічного запаху

насичена пігментація

підвищена стійкість до механічних пошкоджень

відмінна сушка у всіх типах ламп


після нанесення гелю "павутинка"
зверху полимеризуйте протягом 120 секунд. і протріть дисперсійний шар

Дуже легко наносити точки тонким пензлем, і ви також можете розтягнути її між двома
пальцями, надівши рукавички.

Рекомендується використовувати "павутинку", що контрастує з основним кольором

Перед полімеризацією
павутинної конструкції ми витираємо залишки з бічних роликів.
ТОНКОЩІ:
1
2
Павутинка має дуже широкий спектр застосувань. Варіанти дизайну за допомогою гелю "Павутина" можуть бути самими різними, але найпопулярнішими є абстрактний візерунок з тонких ниток і геометрія. Ви завжди можете урізноманітнити дизайн, додавши декор поверх" павутинки " (стрази, заклепки, об'ємні прикраси) або під нею на задньому плані (каміфубікі, фольга і т.д.). Ви можете малювати лінії будь-якої форми: прямі, напівкруглі, вигнуті, кутові та інші.

3
4
Гель павутинка Glitter Shiny, Global Fashion, 5 гр, 02 - це косметичний продукт, який використовується в процесі нарощування нігтів. Відмінною особливістю цього гелю є його блискучий ефект, який створює ефект мерехтіння і виблискування на поверхні нігтів.

Гель павутинка Glitter Shiny відмінно підходить для створення унікальних і яскравих дизайнів нігтів, надаючи їм незвичайний вид і ексклюзивність. Цей гель може бути використаний як самостійне покриття, так і в поєднанні з іншими матеріалами, наприклад, з гелевою фарбою.

Крім того, гель павутинка Global Fashion легко наноситься і рівномірно розподіляється по поверхні нігтьової пластини, забезпечуючи гладке і рівне покриття. Завдяки своїй стійкості, дане покриття зберігається на нігтях протягом тривалого часу, не втрачаючи свого яскравого блиску і мерехтіння.

Гель павутинка Glitter Shiny Global Fashion, 5 гр, 02 є ідеальним вибором для тих, хто прагне створити неповторні та оригінальні образи, привертаючи увагу до своєї індивідуальності та стилю. Тому, якщо ви хочете надати своїм нігтям яскравість і незвичайність, рекомендуємо звернути увагу на даний гель павутинка.