Набір фольги 10 шт (кольорові) 15

Код продукту: 11681
Залишок на складі: багато
80 ₴
1,86 €
2,03 $
33 купили

Кількість:

33 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 880
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 10.00
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Шукаєте чудовий декор для нігтів? Наш набір фольги в 10 кольорах точно підійде вам! Цей набір містить 10 відтінків, які допоможуть створити неперевершений манікюр.

Фольга - це один з найпопулярніших матеріалів для дизайну нігтів. Її легко застосовувати і можна створити безліч різних дизайнів. Не знаєте, як користуватися фольгою? Не хвилюйтеся! Цей набір фольги включає інструкцію з крок за кроком ілюстраціями. Ви можете бути впевнені, що зможете створити прекрасний дизайн нігтів самостійно.

Наш набір фольги включає 10 кольорів: синій, зелений, жовтий, рожевий, червоний, фіолетовий, бронзовий і золотий. Кожен аркуш фольги має розмір близько 4см х 120см, що дозволяє використовувати його на будь-яку довжину нігтів.

Крім того, цей набір фольги дуже зручний для зберігання. Усі аркуші зберігаються в одній практичній упаковці, що займає мало місця. Ви завжди зможете знайти потрібний колір фольги на очах, щоб створити незабутній манікюр.

Отже, якщо ви шукаєте якісну фольгу для створення чудового дизайну нігтів, наш набір фольги в 10 кольорах - це найкращий вибір для вас. Ви зможете створити багато захоплюючих дизайнів, і все це за дуже приємними цінами!