Акварельні краплі Water color від Global Fashion 10 мл dark-blue 11

Код продукту: 2072
Залишок на складі: багато
29 ₴
0,68 €
0,73 $
75 купили

Кількість:

75 купили
Характеристика
Перегляди 1072
Кількість товарів в одній коробці 12
Номер полиці на склад F51 i83
Номер кольору 11
Розміри
Довжина 2.80 cm
Ширина 2.80 cm
Висота 7.80 cm
Об `єм 10.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

АКВАРЕЛЬНІ КРАПЛІ
Акварельні краплі зі Світової Моди назавжди змінять ваше уявлення про техніку створення стильного і красивого дизайну манікюру.
Вони не вимагають полімеризації в лампі, швидко сохнуть на повітрі. Можна працювати з акварельними краплями, як на гель-лаку, так і на лаку. Необхідно закріпити фінішне покриття!

Перевага:
швидка сушка при кімнатній температурі, в результаті швидкого проектування

пігмент, який використовується в "акварельних краплях", дуже стійкий до впливу світла. Не вицвітає, не вицвітає

вони поширюються самі по собі, не вимагаючи "розмитого"і " розробника".

наноситься на будь-яку верхню частину

економні витрати

довговічність покриття

простота використання

при змішуванні вони утворюють нові колірні відтінки

вони не вимагають обов'язкового додаткового прикраси стразами, блискітками або бульйонами
03
04
02
05
10
06
07
08
09
12
11
01
2069
2049
2103
2051
2058
2019
2099
2020
2113
12348
2072
2086
мл.
10
Перевага:

легко створіть необхідний химерний ефект розмитого кольору як на матовому, так і на напиленому покритті.
Після розтікання малюнок зберігає яскравість, чіткість і насиченість на кордонах контуру, тоді як до середини того чи іншого елемента виходить ефект розмиття (серпанок, вуаль).
Тобто створюється своєрідний легкий градієнт, за рахунок якого манікюр набуває обсяг, зберігаючи при цьому особливу жіночність і легкість.
ви можете використовувати кисть з пляшки, а також лінійну кисть або пелюсткову кисть.
Акварельні краплі Global Fashion

Код продукта: WC-11-dark-blue F51 i83

Насыщенно-яркие цвета, отличная пигментация, легкость создания образов и сочетаемость оттенков между собой позволят за считанные минуты создать на пальчиках оригинальные, стильные, изумительно-красивые образы. Капли подходят как для лаков, так и для гель-лаков, отлично смотрятся и на матовом, и на глянцевом покрытии. Обязательно наносим топовое покрытие.

Акварельні краплі Water color від Global Fashion 10 мл dark-blue 11 - це новинка на ринку косметики для нігтів, яка здатна забезпечити неперевершене оформлення манікюру. Тепер Ви можете створити неповторний дизайн, використовуючи яскраві кольори гель-лаків в поєднанні з фантастичними ефектами Water color від Global Fashion.

Water color від Global Fashion - це водно-розчинний лак з низькою концентрацією пігментів, що дозволяє йому давати гладкі, легкі переходи від одного кольору до іншого. Акварельні краплі надають нігтям яскравий блиск, створюючи неповторний ефект.

Dark-blue 11 - це чудовий глибокий синій колір з тонкою добавкою блакитного. Він перетворює будь-який манікюр в елегантну роботу мистецтва.

Для того, щоб створити власноруч дизайн нігтів з акварельним ефектом, Вам необхідно нанести кілька крапель Water color на нігтьову пластину, розгладити і розтирати пензлем. Результат завжди буде неперевершеним і оригінальним.

Акварельні краплі Water color від Global Fashion 10 мл dark-blue 11 - дійсно варто придбати, якщо Ви бажаєте створити незабутній манікюр з неповторним акварельним ефектом. Це ідеальний вибір для креативних і сміливих дівчат, які люблять експериментувати зі своїм образом і залишати за собою незабутній слід.