Кристал білі (в тарі)

Код продукту: 9896
Залишок на складі: немає в наявності
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 41
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.30
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кристал білі в тарі: краса природи у домі

Модна індустрія нігтевого сервісу не може існувати без хайпової тенденції на нарощування нігтів та креативний декор. І якщо раніше лак на нігтях - це був найголовніший елемент, то тепер варто звернути увагу на спроби порадувати себе додатковими прикрасами. Не останньє місце у цьому списку займають кристали сваровського, які надають нігтям розкішного вигляду. 

Серед різних кольорів і фасонів кристали сваровського, білі - це одні з найбільш ефектних. Контраст з темним лаком ідеально заспокоює зір і забезпечує зовсім інший ракурс вашому образу. Білі кристали в тарі стали найбільш популярними серед володарок нігтів довжиною до 6 см. Завдяки своїй минулій формі він добре лежить на нігтях та дуже довгий час зберігає свій блиск.

Необхідно звернути увагу на те, що монтаж каміння на нігті важливий момент в процесі створення дизайну. Він повинен бути ретельним та аккуратним, щоб кожен кристалл був розташований на своєму місці. Крім того, протягом декількох годин після фіксації на нігтиках, потрібно забути про різні фізичні зусилля. Адже зламаний кристал - це не тільки поганий настрій, але і краса нашої роботи.

Кристали сваровського - це вихід на будь-який захід. Якщо нігті з білими кристалами можна зустріти і на офіційних прийомах, то на корпоративній вечірці в їх виконанні доцільно додати яскраві кольори або нежні пастельні тони. 

Кристал білі в тарі - це можливість порадувати себе індивідуальним стилем і довести увагу оточуючих до деталей. Головне - захотіти їх шукати та майструвати самій або звернутися до професіонала.