Трафарет для нігтів френч (гострий френч)

Код продукту: 9801
Залишок на складі: багато
32 ₴
0,74 €
0,80 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 785
Розміри
Довжина 10.20
Ширина 6.50
Висота 0.10
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Трафарети для нігтів є незамінним інструментом у манікюрі. Вони допомагають створювати різноманітні орнаменти і малюнки на нігтях. Сьогодні ми розкажемо про трафарети для нігтів френч (гострий френч).

Френч – це один з найпопулярніших видів манікюру. Він своєю назвою зобов'язаний французькому походженню, оскільки винайшов його француз Жюль Местре у далекому 1930 році. Френч манікюр характеризується білою смужкою на краю нігтя і здоров'ям вони цікавляться компаниі зоряного складу Hollywood. 

А для створення цієї смужки використовують трафарети. Трафарети для нігтів френч можуть мати різну форму, але найбільш популярні – з гострим кінчиком. З їх допомогою можна легко і швидко створити ідеальний куток на кінчику нігтя.

Як використовувати трафарет для нігтів френч з гострим кінчиком? Спочатку потрібно нанести базовий лак на нігтьову пластину, дати йому повністю висохнути. Потім на кінчик нігтя накладаємо трафарет і наносимо білий лак. Після цього потрібно швидко видалити трафарет, щоб не залишився ніякий слід. І на останок наносять фіксуючий лак.

Таким чином, трафарет для нігтів френч – це інструмент, який дозволяє легко і швидко створити ідеальну смужку на кінчику нігтя. Все красиво і досконало, ніби ви звернулися до професійного майстра манікюру. Красивий френч манікюр гарно доповнить будь-який образ і зробить вас незабутньою.