Камені Swarovski SS5 червоний

Код продукту: 9261
Залишок на складі: немає в наявності
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.00
Ширина 7.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Камені Swarovski SS5 червоного кольору - елегантний та яскравий декор для нігтів. Ці камені мають неперевершену якість та ідеальний блиск, що робить їх популярними серед професійних майстрів манікюру. 

Камені Swarovski - це високоякісні кристали, що виробляються в Австрії, тому вони є символом якості та престижу. Червоний камінь має блискучий відтінок, що здатен зробити будь-який манікюр ефектним та яскравим. 

Каміння Swarovski використовується як для нарощування нігтів, так і для декорування звичайного лаку. Досвідчені майстри з допомогою цих каменів можуть створити неперевершені композиції, які виглядають як витвір мистецтва. 

Камені Swarovski SS5 червоного кольору можна придбати в пакетах, що дозволяє економити кошти та мати достатню кількість декору для будь-якої композиції на нігтях. Додавання червоних каменів Swarovski до манікюру робить його незабутнім та вишуканим.

Отже, якщо ви бажаєте додати до свого манікюру ефектності та розкішності, то камені Swarovski SS5 червоного кольору - це ідеальний декор для вас.