Декор для нігтів луска дракона зелений з рожевим

Код продукту: 9181
Залишок на складі: немає в наявності
4 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 3.50
Ширина 3.50
Висота 1.30
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Декор для нігтів став не тільки популярним в останні роки, але й став важливою складовою стилю та манікюру. Сьогодні ми поговоримо про декор чешуя або, як його ще називають, луска дракона. Особливої уваги заслуговує зелений декор з рожевим, який ідеально підійде для весняного та літнього сезонів.

Різноманітний декор для нігтів дає можливість реалізувати свою креативність та створити унікальний образ. Досить сполучити кілька технік та матеріалів, щоб створити чарівну манікюр. Декор чешуя відноситься до викручених стилів, який потребує уваги та досвіду виконання. Для цього виду декору потрібно мати спеціальні матеріали – 3D-папір чи трафарети для емалі, а також багато часу та терпіння.

Основою декору чешуя є нігтьова пластина. Перед нанесенням декору слід добре підготувати нігті, забезпечити їх гладкість та рівномірність. Потім наноситься базовий лак під кольоровий декор, на якому застосовуються зелені тони. Наступним кроком є нанесення зігнутих шматочків паперу або використання трафаретів для емалі в зеленому кольорі з рожевим відтінком. Покриваючи лаком з сухим ефектом, чіпляємо чешуйки на вже фіксований лак. Після висихання кінцевий результат слід фіксувати топ-покриванням.

Декор з чешуї дракона став революцією у світі манікюру, а зелений колір з насиченим рожевим відтінком підкреслить Ваш стиль та індивідуальність. Не бійтеся експериментувати та намагайтеся створити свій унікальний образ за допомогою оригінального декору для нігтів.