Описание:

Отлично расчесывает и бережно распутывает волосы, не повреждая их. Обладает массажным эффектом и стимулирует микроциркуляцию благодаря щеткам с мягкими кончиками.

Щітка для волосся Global Fashion 7082 N63

Код продукту: 7679
Залишок на складі: багато
55 ₴
1,28 €
1,38 $
11 купили

Кількість:

11 купили
Опис

Описание:

Отлично расчесывает и бережно распутывает волосы, не повреждая их. Обладает массажным эффектом и стимулирует микроциркуляцию благодаря щеткам с мягкими кончиками.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 764
Розміри
Довжина 21.00
Ширина 4.00
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Щітка для волосся Global Fashion 7082 N63: стильний та ефективний інструмент для догляду за волоссям

Догляд за волоссям – це важливий етап відтворення їх краси та здоров'я. Гарний інструмент на шляху до мети – щітка Global Fashion 7082 N63. Ця щітка відмінно виконає свої функції: розчісування, розмітка та створення зачіски.

Global Fashion 7082 N63 випускається в кількох кольорах, що дозволяє підібрати його до іншого перукарського інструментарію. Із загальної довжиною в 22 см та діаметром 5,5 см, він дуже комфортно лягає в руку, забезпечуючи зручність та ергономіку в роботі.

Виготовлений з високоякісних матеріалів, щітка Global Fashion 7082 N63 надійна та витривала, запобігаючи пошкодженням волосся при розчісуванні чи розмітці. Його природні щетини підходять для всіх типів волосся, дозволяючи розчесувати їх ніжно та безболісно.

Також слід зазначити, що Global Fashion 7082 N63 можна не тільки використовувати для розчісування волосся, але й створення всіляких святкових зачісок. Завдяки модному та стильному дизайну, її легко і повсякденному житті зробити чудовим аксесуаром для волосся.

Таким чином, щітка Global Fashion 7082 N63 - відмінний веб-інструмент для догляду за волоссям. Цей ефективний та стильний інструмент допоможе створити ідеальну зачіску, залишаючи волосся красивим та здоровим. Обирайте Global Fashion 7082 N63 та насолоджуйтеся своїм стильним виглядом.