Гребінь із середньою частотою зубців підійде для щоденного застосування, нанесення стайлінгових засобів або масок.

Гребінець Global Fashion 8613

Код продукту: 7545
Залишок на складі: немає в наявності
22 ₴
0,52 €
0,56 $
82 купили
82 купили
Опис

Гребінь із середньою частотою зубців підійде для щоденного застосування, нанесення стайлінгових засобів або масок.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 25
Розміри
Довжина 28.50
Ширина 4.50
Висота 0.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гребінець Global Fashion 8613 - прекрасний приклад, який демонструє, що перукарське мистецтво може бути справжнім мистецтвом. Цей салон знаходиться у місті Гребінці, де пропонується широкий вибір послуг, від стрижок і зачісок до фарбування та відновлення волосся.

Гребінець Global Fashion 8613 - це не просто салон краси, а місце, де люди з різних країн зібралися, щоб повідомити світу про свої творчі здібності в галузі перукарського мистецтва. Оригінальний дизайн і досвід роботи з волоссям зроблять Ваші відчуття яскравими та незабутніми.

У Гребінець Global Fashion 8613 Ви можете насолоджуватись процедурами, які відповідають найвищим стандартам якості. Салон обладнаний сучасними приладами та інструментами для досягнення максимальної точності і прецизії. Кожен клієнт може бути впевнений у своєму ідеальному вигляді після відвідування салону.

У Гребінець Global Fashion 8613 використовуються лише натуральні засоби, які не тільки дають вражаючий результат, а й забезпечують здоров'я волосся. Краса повинна бути здоровою, а знання про це наші майстри розуміють досконало.

Якщо Ви хочете бути в руках справжнього майстра, який вміє зробити більше, ніж просто зрізати волосся, то Гребінець Global Fashion 8613 - це те, що Вам потрібно. Пройшовши курс з перукарського мистецтва, наші майстри отримали практичні знання та досвід літньої практики в інших країнах. Через це вони можуть запропонувати їм найсміливіші ідеї та варіанти стрижок і зачісок.

Тому, якщо Ви бажаєте виглядати модно та стильно, звертайтеся до Гребінець Global Fashion 8613, де Вам зроблять неймовірну стрижку та зачіску. Досвідчені майстри і науковий підхід до процедур будуть додатковим подарунком для Вашого волосся та краси.