Гребінець Estet Celcon N400

Код продукту: 7493
Залишок на складі: немає в наявності
3 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 5
Розміри
Довжина 24.50
Ширина 7.00
Висота 0.60
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Гребінець Estet Celcon N400: сучасне перукарське мистецтво

Перукарське мистецтво завжди було важливим елементом культури будь-якої епохи. Сьогодні ж, у цифрову еру, досвідчені майстри перукарства використовують новітні технології та матеріали, щоб створювати дивовижні зачіски. Одним зі засобів, які використовують перукарі Гребінці, є Estet Celcon N400.

Estet Celcon N400 - це один з найсучасніших матеріалів, який використовують перукарі для виготовлення штучних волосся. Матеріал є високотехнологічним та дає можливість перукарям створювати різні зачіски, навіть вельми складні та докладні.

Одна з особливостей Estet Celcon N400 полягає в тому, що воно практично не відрізняється від природного волосся. Якщо зважити, що людина зазвичай змінює зачіску в середньому раз на місяць, то цей матеріал може бути дійсно популярним серед клієнтів перукарень у Гребінці.

Крім того, Estet Celcon N400 надзвичайно легкі та комфортні для носіння. Це дозволяє створювати більш складні та розкішні зачіски без додаткового завантаження на голову клієнта. А завдяки високоякісним колірним матеріалам, волосся, виготовлене з Estet Celcon N400, можна легко підібрати до коліру природного волосся клієнта.

Загалом, Estet Celcon N400 - це ідеальний вибір для перукарів Гребінці, які хочуть надати своїм клієнтам найкраще. Застосування цього матеріалу дозволяє створювати неймовірні і складні зачіски, зберігаючи при цьому природний вигляд волосся. І якщо ви хочете отримати стильну та неперевершену зачіску, зверніться до досвідчених майстрів у Гребінці, які працюють з Estet Celcon N400.