Накладные ногти, Global Fashion, 1 набор, 24 ногтей, 2-9

Код продукту: 18274
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 5.50
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Накладні нігті: краса і догляд за нігтями просто і швидко!

Завдяки накладним нігтям ви можете швидко і легко додати красу своїм рукам, не витрачаючи багато часу на процедури нігтьового сервісу. Global Fashion пропонує 1 набір, який включає 24 накладні нігті, що дозволяє підібрати собі найбільш підходящі за кольором та формою.

Накладні нігті - це ідеальне рішення для тих, хто хоче мати доглянуті нігті, але не має бажання чи можливості відвідувати майстра нігтьового сервісу. На відміну від нарощування нігтів, накладні нігті легко і безболісно встановлюються без вживання складних процедур. 

В наборі 1 набір Global Fashion представлені 24 накладні нігті різних форм і кольорів. Для того, щоб вони були надійно закріплені на натуральних нігтях, використовується спеціальна клейка основа. Їх зручно використовувати під час поїздок або на важливих заходах, де зовнішній вигляд має значення.

Накладні нігті відрізняються високою зносостійкістю і не змінюють колір і структуру з часом. Їх можна легко видалити, якщо ви захочете повернутися до своїх натуральних нігтів. Отже, накладні нігті - це не тільки прикраса, а й зручний і швидкий спосіб для догляду за нігтями, який допоможе вам завжди виглядати доглянуто і стильно. 

Не зволікайте, замовляйте набір Global Fashion з 24 накладними нігтями відразу і насолоджуйтеся красивими і доглянутими нігтями!